Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele Senatului, mesaj pentru romani de Revelion: Anul care tocmai se incheie a fost unul dificil imi doresc ca 2021 sa fie un an al redresarii; un an al revenirii la normalitate

B1 B1,
Presedintele Senatului, mesaj pentru romani de Revelion: Anul care tocmai se incheie a fost unul dificil imi doresc ca 2021 sa fie un an al redresarii; un an al revenirii la normalitate

Presedintele Senatului, Anca Dragu a transmis un mesaj romanilor, la finalul anului. Ea le-a reamintit oamenilor ca 2020 a fost un an dificil, spunand ca isi doreste ca 2021 sa fie un an la redresarii si mai. continuă pe B1

Mesajul Presedintelui Klaus Iohannis pentru romani, de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe retelele de socializare un mesaj cu ocazia Anului Nou. Seful statului arata ca revenirea la normalitate este tot mai aproape, daca vom respecta masurile de.

Mesajul inedit al SRI pentru romani, de Anul Nou. Postarea a devenit virala (FOTO)

Serviciul Roman de Informatii vine cu o urare inedita la final de an, asa cum ne-a obisnuit in fiecare data. Sa ne vedem sanatosi!, este urarea SRI, insotita de o fotografie sugestiva. Mesajul.

Presedintele Senatului, Anca Dragu, sustine crearea uei comisii speciale parlamentare pentru identificarea si rezolvarea inechitatilor din sistemul de pensii

Presedintele Senatului, Anca Dragu, a precizat miercuri intr-un interviu pentru Ganul live ca sustine crearea uei comisii speciale parlamentare pentru identificarea si rezolvarea inechitatilor din sistemul de.

Meniul lui Nicolae Ceusescu de Revelion. Alimentul care nu avea voie sa lipseasca de pe masa

S-a aflat care era meniul lui Nicolae Ceusescu de Revelion. Un anume aliment nu avea voie sa lipseasca de pe masa. Mesele familiei Ceausescu nu erau incarcate de mancaruri rafinate, cum ar fi tentata lumea sa creada. Gusturile lui Nicolae Ceausescu erau strict orientate catre meniuri traditionale. Incredibil de manca Nicolae si Elena Ceausescu de .

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4.

Ministerul Sanatatii, mesaj pentru romani inainte de Revelion: in seara asta, ia in brate oamenii dragi cu care imparti acoperisul

Ministerul Sanatatii revine, in ajunul Anului nou cu un nou mesaj, dupa cel transmis zilele trecute si care a devenit viral.

Ministerul Sanatatii, mesaj pentru romani: Stai acasa un Revelion! O singura noapte cu prietenii poate costa o viata

Ministerul Sanatatii a demarat o campanie de constientizare a riscurilor care pot aparea daca romanii vor petrece Revelionul fara a respecta masurile de protectie anti-Covid-19.

Florin Citu, mesaj de Anul Nou pentru romani: Va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Anul Nou. Seful Guvernului promite ca el si echipa sa de la Palatul Victoria vor lua masuri pentru ca economia Romaniei sa se relanseze in 2021. Totodata,.

Anul care a schimbat lumea. Cum arata Revelionul 2021 in pandemie si cum s-au pregatit statele de pe tot globul (VIDEO)

Anul 2020 a adus o serie de schimbari majore in vietile oamenilor. Autoritatile au fost nevoite sa impuna o serie de restrictii din cauza pandemiei de COVID-19, iar asa cum petrecerile de Revelion se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )