Libnet.ro
UNICEF

13:31

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, ar putea afla marti daca scapa de arest

Adevărul Adevărul,
Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, ar putea afla marti daca scapa de arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, ar putea afla marti daca va scapa de arest preventiv, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie cererea acestuia de inlocuire a arestarii. continuă pe Adevărul

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, audiat luni de procurorii anticoruptie

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, a fost dus, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi facut trafic de influenta chiar din biroul premierului Victor Ponta.

STENOGRAME Presedintele suspendat al CJ Mehedinti, catre Zgonea: Lasa gargara

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, il ruga anul trecut pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa nu se bage in schimbarea unui sef vamal. Asta reiese din interceptarile aflate la dosarul in care Duicu este acuzat de trafic de influenta.

STENOGRAME. Cum isi arata Duicu influenta in PSD: Baronul i-a cerut lui Zgonea sa nu se bage in schimbarea din functie a sefului Vamii de la PFI

Sefull Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, aflat in arest preventiv intr-un dosar in care este cercetat pentru sapte infractiuni, printre care trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la dare de mita, isi arata influenta la varful PSD, schimband dupa bunul plac sefii institutiilor de la nivelul judetului.

Fostul presedinte al CJ Mehedinti Adrian Duicu, adus la audieri la DNA in dosarul traficului de influenta

Fostul presedinte alConsiliului Judetean Mehedinti AdrianDuicu a fost adus, luni dimineata, la sediul DNApentru noi audieri in dosarul traficului de influenta, informeazaB1 TV. Duicu a.

Noi STENOGRAME in dosarul Baronului de Mehedinti. Duicu ii rezolvase problema lui Ionel Georgescu

Anchetatorii au interceptat o discutie intre seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, si Ionel Georgescu pe care il asigura ca i-a rezolvat o problema, garantand cu faptul ca se afla chiar cu premierul Victor Ponta la masa, informeaza Mediafax, citand Gandul. info.

Dosarul in care vicepresedintele Consiliului Judetean Vaslui este judecat pentru abuz in serviciu, stramutat la Iasi

Acuzat de abuz in serviciu in cazul atribuirilor traseelor de transport din judet, vicepresedintele Consiliului Judetean, Vasile Mihalachi nu va mai fi judecat la Tribunalul Vaslui, ci la Iasi. Curtea de Apel a admis cererea de stramutare formulata de Mihalachi si ceilalti inculpati, care, astfel, scapa de unul dintre cele mai exigente complete de judecata din cadrul Tribunalului Vaslui, unde fusese repartizat dosarul.

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al CJ Cluj, ramane in arest preventiv. Instanta a respins cererea sa de arest la domiciliu

Presedintele suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, si oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean au ramas in arest preventiv in urma infatisarii de marti, 22 iulie, la Tribunalul Cluj. Avocatul lui Uioreanu, Tiberiu Ban, a cerut inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, cerere respinsa de instanta.

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al CJ Cluj, ramane in arest preventiv, unde se afla de doua luni. Instanta a respins cererea sa de arest la domiciliu

Presedintele suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, si oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean au ramas in arest preventiv in urma infatisarii de marti, 22 iulie, la Tribunalul Cluj. Avocatul lui Uioreanu, Tiberiu Ban, a cerut inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, cerere respinsa de instanta.

VIDEO Duicu, audiat din nou la DNA in dosarul traficului de influenta

Adrian Duicu, Stefan Ponea si Constantin Popescu au fost arestati preventiv in 4 aprilie, printr-o decizie luata de Curtea de Apel Bucuresti, la propunerea DNA. Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti a fost suspendat din functie in 18 aprilie, dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins o contestatie la decizia de arestare preventiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )