Libnet.ro
UNICEF

20:30

Presedintele Traian Basescu si liderul CE, Jose Manuel Barroso, sustin o declaratie comuna de presa de la 14.30

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu si liderul CE, Jose Manuel Barroso, sustin o declaratie comuna de presa de la 14.30

Presedintele Traian Basescu si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, sustin o declaratie comuna de presa de la ora 14. continuă pe Adevărul

Relatiile UE cu Republica Moldova, pe agenda discutiilor dintre Traian Basescu si Jose Manuel Barroso

Pe agenda discutiilor dintre presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si presedintele Romaniei, Traian Basescu, figureaza si relatiile Uniunii Europene cu Republica Moldova.

Jose Manuel Barroso, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Intentionez sa vizitez Republica Moldova in urmatoarea perioada

Presedintele Traian Basescu si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-au intalnit astazi la Bruxelles. Pe agenda discutiilor au figurat subiecte ce tin de Republica Moldova.

Presedintele Traian Basescu va face o vizita la Comisia Europeana unde se va intalni cu Jose Manuel Barroso

Presedintele Traian Basescu va face, vineri, o vizita oficiala la Comisia Europeana, unde se va intalni cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Sosirea.

Jose Manuel Barroso, despre MCV pe Romania: Raman ingrijorari legate de independenta sistemului judiciar si de coruptie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat vineri, intr-o conferinta comuna cu Traian Basescu, la Bruxelles, ca Romania a inregistrat progrese semnificative, dar raman ingrijorari fata.

Jose Manuel Barroso, despre votul Elvetiei privind imigratia: Nu vom negocia principiul liberei circulatii

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a cerut joi Elvetiei sa propuna niste solutii concrete in legatura cu noul referendum organizat de Berna in care s-a stabilit ca cetatenii elvetieni doresc limitarea imigratiei. Totodata, oficialul european a anuntat ca nu va negocia cu Elvetia principul liberei circulatii a persoanelor, informeaza AFP.

VIDEO Traian Basescu: Ponta minte tot timpul iar acest lucru este cunoscut in cancelariile occidentale. Este un extraordinar receptor de trafic de influenta/ Radarele armatei stiau unde este cazut avionul

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii moderata de Robert Turcescu B1 TV), ca informatia prvind prabusirea avionului a existat: Au fost radarele armatei care au sesizat momentul disparitiei de pe ecran si stiau directia avionului si unde s-au prabusit. Premierul avea un rol vital si trebuia sa stea in capul mesei, a explicat seful statului. Acesta a acuzat Guvernul si ca nu a dat OUG ceruta de Justitie pentru Codul de procedura penala. Victor Ponta a incercat astfel sa dea o mana de ajutor infractorilor si este un extraordinar receptor de trafic de influenta. Pentru ASF si Bunea au dat OUG. , a adaugat Basescu. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statuluiBasescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor .

Presedintele Traian Basescu, despre scandalul vaccinurilor de la Institutul Cantacuzino: Domnule Nicolaescu, nu vrei sa chemi Parchetul direct?

Presedintele Traian Basescu a criticat modul in care a reactionat Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, in cazul vaccinurilor neconforme produse de Institutul Cantacuzino.

Barroso: Romania trebuie sa adere la Schengen cat mai rapid. Basescu: Anul acesta putem parcurge prima etapa

Presedintele Traian Basescu si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-au intalnit vineri la Bruxelles. Pe agenda discutiilor au figurat independenta justitiei, functionarea institutiilor implicate in lupta anticoruptie, dar si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. in aceasta privinta, atat seful CE, cat si presedintele au fost de acord: Romania este pregatita sa adere la zona Schengen.

Traian Basescu, la Bruxelles: Nu putem accepta ca unele state sa foloseasca MCV ca un instrument de joc politic

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, intr-o conferinta comuna alaturi de presedintele CE, Jose Manuel Barroso, ca solicita statelor membre in UE sa accepte intrarea Romaniei in.

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la congresul PPE unde se va desemna candidatul pentru sefia Comisiei Europene

Presedintele roman Traian Basescu a fost invitat sa participe la congresul Partidului Popular European PPE) dinDublin, 6-7 martie, congres unde se va alege candidatul pentru sefia ComisieiEuropene. La.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )