Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele Traian Basescu va face o vizita la Comisia Europeana unde se va intalni cu Jose Manuel Barroso

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu va face o vizita la Comisia Europeana unde se va intalni cu Jose Manuel Barroso

Presedintele Traian Basescu va face, vineri, o vizita oficiala la Comisia Europeana, unde se va intalni cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Sosirea. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la congresul PPE unde se va desemna candidatul pentru sefia Comisiei Europene

Presedintele roman Traian Basescu a fost invitat sa participe la congresul Partidului Popular European PPE) dinDublin, 6-7 martie, congres unde se va alege candidatul pentru sefia ComisieiEuropene. La.

VIDEO Traian Basescu: Ponta minte tot timpul iar acest lucru este cunoscut in cancelariile occidentale. Este un extraordinar receptor de trafic de influenta/ Radarele armatei stiau unde este cazut avionul

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii moderata de Robert Turcescu B1 TV), ca informatia prvind prabusirea avionului a existat: Au fost radarele armatei care au sesizat momentul disparitiei de pe ecran si stiau directia avionului si unde s-au prabusit. Premierul avea un rol vital si trebuia sa stea in capul mesei, a explicat seful statului. Acesta a acuzat Guvernul si ca nu a dat OUG ceruta de Justitie pentru Codul de procedura penala. Victor Ponta a incercat astfel sa dea o mana de ajutor infractorilor si este un extraordinar receptor de trafic de influenta. Pentru ASF si Bunea au dat OUG. , a adaugat Basescu. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statuluiBasescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor .

Presedintele Traian Basescu, despre scandalul vaccinurilor de la Institutul Cantacuzino: Domnule Nicolaescu, nu vrei sa chemi Parchetul direct?

Presedintele Traian Basescu a criticat modul in care a reactionat Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, in cazul vaccinurilor neconforme produse de Institutul Cantacuzino.

Presedintele Traian Basescu l-a informat pe vicepresedintele CE despre crearea la Cluj a unui cluster tehnologic si de inovatie

Presedintele Traian Basescu l-a primit, luni, pe pe vicepresedintele Comisiei Europene Maros sef269;ovi269; , pe care l-a informat asupra initiativei constituirii in Cluj-Napoca a unui cluster tehnologic si de.

Basescu face apel catre liderii USL: Romania are nevoie de stabilitate.

Presedintele Traian Basescu face apel catre liderii USL pentru a gasi o solutie la actualele dispute din interiorul aliantei pentru a nu se ajunge la o criza politica. Romania are nevoie de stabilitate si de un guvern pe deplin functional, care sa poata gestiona in mod eficient problemele tarii si sa asigure o buna guvernare. Disfunctionalitatile aparute in alianta de guvernare dupa anuntul privind demisia mai multor ministri liberali, precum si intentia exprimata de prim-ministrul Guvernului .

Ce riscam daca Traian Basescu nu semneaza scrisoarea de intentie cu FMI

Daca presedintele Traian Basescu nu va aviza nici de aceasta data scrisoarea de intentie cu FMI, acordul ar putea fi suspendat, iar Comisia Europeana ar putea reduce la 85% cofinantarile acordate Romaniei, fata de nivelul actual de 95%.

Declaratia facuta aseara de Traian Basescu: Nu am facut asta de cand sunt. in CURAND ii voi CHEMA pe romani

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu este necesara cresterea accizei la benzina s motorina, mentionand ca, daca va fi cazul, va face ce nu a facut pana acum, adica ii va chema pe.

Traian Basescu, in dialog cu Robert Turcescu de la ora 21.30

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara la B1TV, in emisiunea lui Robert Turcescu, unde va comenta neintelegerile din USL, va vorbi despre Partidul Miscarea Populara, dar si despre acordul cu FMI.

Traian Basescu la Look Tv: S-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti. / In loc sa se spuna ca se respecta legea, televiziunile spun ca Basescu baga in inchisoare oamen

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Look Tv, ca s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, si in concluzie este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia. Presedintele a mai atras atentia ca Romania va pierde numeroase investitii din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean, adaugand ca, in conditiile in care Guvernul prefera construirea unei autostrazi din bani publici la Alexandria in locul coridorului pentru care exista cofinantare de 85% e un lucru necinstit, in mine Guvernul va avea un adversar total. Tronsonul Pitesti - Sibiu trebuie facut, este o prioritate. Presedintele a subliniat si ca romanii trebuie sa fie mai exigenti cu politicienii corupti, el exprimandu-si ingrijorarea ca Un mare numar de politicieni cu probleme penale au fost realesi. Basescu a vorbit si despre Republica Moldova, spunand ca Ce m-a durut pe mine a fost faptul ca doi premieri discuta reducerea numarului de burse. Eu le-as mari. Acum aflu ca se cam pune o frana la eliberarea actelor de cetatenie. O sa ma ocup sa vedem ce se intampla acolo. ) Noi dam o alternativa Republicii Moldova sa nu fie impinsa in Uniunea eurasiatica.

Antonescu: Nu sunt prieten cu Traian Basescu, nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma ca nu este prieten cu presedintele Traian Basescu, adaugand ca nici relatia sa cu premierul Victor Ponta nu mai este una de prietenie, scrie Agerpres. Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1958 seconds )