Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele Traian Basescu va participa luni la sedinta CSM

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu va participa luni la sedinta CSM

Presedintele Traian Basescu va participa, luni, la sedinta de plen a Consiliului Superior alMagistraturii, care va incepe la ora 13, informeazaB1 TV. Sedinta de luni a CSM este o sedinta de bilant. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu participa luni la sedinta CSM

Presedintele Traian Basescu participa luni la sedinta plenului CSM, potrivit unui anunt facut de Administratia Prezidentiala. Participarea sefului statului la sedinta CSM este programata pentru ora.

Basescu participa luni la sedinta CSM.

Presedintele Traian Basescu participa luni la sedinta plenului CSM. Participarea sefului statului la sedinta CSM este programata pentru ora 13. 00, potrivit unui anunt postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va alege, in sedinta de luni, viitoarea conducere a institutiei, respectiv presedintele si vicepresedintele institutiei pentru anul in curs, insa pana inacest moment niciun candidat nu si-a anuntat intentia de a se inscrie in cursa, .

Presedintele Traian Basescu a plecat din Predeal.

Presedintele Traian Basescu a plecat, joi dimineata, de la vila de protocol din Predeal, unde s-a aflat de sarbatori impreuna cu familia, transmite Mediafax. Citeste si: FOTO. Mesajul presedintelui Traian Basescu cu prilejul Anului Nou Seful statului a plecat cu coloana oficiala. La plecare, Maria Basescu le-a facut cu mana ziaristilor, din masina. Familia Basescu s-a aflat de Craciun si de Revelion la Predeal. De altfel, Traian Basescu merge des iarna la Predeal, unde a petrecut de mai .

Presedintele Traian Basescu a plecat de la Predeal, acolo unde a petrecut Craciunul si Revelionul

Presedintele Traian Basescu si familia sa au parasit, joi dimineata, vila de protocol din Predeal, unde au sarbatorit Craciunul si Revelionul. Familia Basescu a petrecut Revelionul 2013 in statiunea.

Florin Popescu: Indiscutabil, Traian Basescu este omul anului

Deputatul independent de Targoviste, Florin Popescu, crede ca omului anului este Traian Basescu. Presedintele Romaniei ramane si trecutul si viitorul pentru fostul PDL-ist.

Mama lui Gigi Becali se roaga pentru fiul ei. Vezi ce mesaj i-a transmis lui Basescu

Sa-l elibereze, ca si el stie rolul de parinti. Este mesajul mamei lui Gigi Becali pentru presedintele Traian Basescu. Ea a mers astazi la biserica si s-a rugat ca cererea de gratiere depusa de fiica cea.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )