Libnet.ro
UNICEF

20:45

Presedintele Traian Basescu ii tine Steaua cavalerului Laszlo Tokes

Antena3 Antena3,
Presedintele Traian Basescu ii tine Steaua cavalerului Laszlo Tokes

Europarlamentarul Corina Cretu ii cere lui Traian Basescu sa grabeasca decizia legata de retragerea distinctiei lui Laszlo Tokes. in urma cu peste jumatate de an, Tokes a cerut Ungariei protectorat pentru. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu delegatia FMI.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu membrii delegatiei Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Intalnirea cu oficialii FMI va avea loc la ora 11, la Palatul Cotroceni. Discutiile dintre presedintele Traian Basescu si delegatia Fondului Monetar International vizeaza in primul rand introducerea accizei suplimentare la carburant. Citeste si: PDL ii cere lui Ponta sa nu incerce, in discutia cu .

Ministrul Dan Sova vorbeste, la Adevarul Live, despre tensiunile din USL si despre relatia Guvernului cu presedintele Traian Basescu

Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu, despre tensiunile din USL, despre recentele intelegeri dintre premierul Victor Ponta si Crin Antonescu, seful liberalilor, dar si despre relatia dintre Guvern si presedintele Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu se intalneste astazi cu delegatia FMI. Discutiile vizeaza si introducerea accizei suplimentare la carburanti

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), a Comisiei Europene CE) si a Bancii Mondiale BM). Discutiile vizeaza in primul rand introducerea accizei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburanti.

Presedintele Traian Basescu se intalneste cu delegatia comuna a FMI, CE si Bancii Mondiale

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi, la orele 11:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al.

Corina Cretu ii cere presedintelui Basescu sa ia o decizie cu privire la ordinul Steaua Romaniei conferit lui Laszlo Tokes

Presedintele Traian Basescu trebuie sa ia o decizie privind distinctia Steaua Romaniei, primita de Laszlo Tokes in 2009, a explicat europarlamentarulPSD Corina Cretu. Fac apel la presedintele.

Traian Basescu: Comisia mixta romano-palestiniana se va reuni la Bucuresti in luna februarie

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, in urma intevederii cu Mahmoud Abbas, presedintele Teritoriilor Palestiniene, ca o comisie mixta romano-palestiniana se va reuni intre 12 si 14 februarie la.

Nice to see you. Long time no see. intalnire intre Traian Basescu si Mahmood Abbas

Presedintele Traian Basescu a ajuns, marti, la Ramallah. Seful statului a fost primit la complexul prezidential al Teritoriilor Palestiniene, de catre presedintele Mahmood Abbas, informeaza Mediafax. in.

Traian Basescu, interviu pentru un ziar israelian care il prezinta drept al patrulea presedinte al Romaniei democratice: Le vom da inapoi evreilor ce le-au luat comunistii/ Publicatia spune ca Romania nu a fost admisa in UE

Presedintele Traian Basescu a acordat un interviu publicatiei israeliene Israel Hayom, in timpul vizitei sale, in care a declarat, legat de restituirea proprietatilor confiscate in regimul comunist, ca Romania este singura tara fosta comunista care face eforturi si doreste restabilirea proprietatilor care le-au fost luate oamenilor. Publicatia israeliana face insa doua greseli cand vorbeste de Romania, afirmand ca Uniunea Europeana a respins aplicatia Romaniei de a adera, in principal din cauza coruptiei, iar despre Basescu spune ca este al patrulea presedinte al Romaniei democratice.

Traian Basescu: Faptul ca limba romana e limba oficiala a Republicii Moldova reprezinta un element puternic de identitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Cotroceni, ca declararea limbii romane ca limba oficiala la Chisinau este un element puternic de identitate. Traian Basescu a facut aceasta declaratie .

Traian Basescu a semnat decretul prin care Gabriel Oprea preia interimar conducerea MAI

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si se desemneaza ca ministru interimar Gabriel Oprea. Presedintele a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )