Libnet.ro
UNICEF

21:45

Traian Basescu a semnat decretul prin care Gabriel Oprea preia interimar conducerea MAI

B1 B1,
Traian Basescu a semnat decretul prin care Gabriel Oprea preia interimar conducerea MAI

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si se desemneaza ca ministru interimar Gabriel Oprea. Presedintele a. continuă pe B1

Peste 140.000 de oameni au semnat petitia prin care se cere demisia presedintelui Traian Basescu

Peste 140. 000 de semnaturi a reusit sa stranga petitia Antena 3 initiata dupa iesirea nervoasa a presedintelui si dupa jignirile aduse postului nostru de televiziune. Petitia prin care se cere demisia pre.

Peste 163.000 de oameni au semnat petitia prin care se cere demisia presedintelui Traian Basescu

Peste 163. 000 de semnaturi a reusit sa stranga petitia Antena 3 initiata dupa iesirea nervoasa a presedintelui si dupa jignirile aduse postului nostru de televiziune. Astfel, petitia prin care se cere.

Victor Ponta: Am propus presedintelui Basescu ca interimatul la MAI sa fie asigurat de Gabriel Oprea (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca i-a propus presedinteluiTraianBasescu ca interimatul la MInisterul Afacerilor Interne sa fie asigurat de Gabriel Oprea. Am primit demisia lui Radu.

Basescu a semnat demisia lui Stroe si interimatul lui Oprea la MAI

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretele prin care ia act de demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si de inlocuirea sa cu Gabriel Oprea, care va asigura interimatul ministerului pana la 1 februarie.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a aparut la unul dintre obiectivele anuntate in programul oficial al lui Traian Basescu in Israel, dar presedintele nu a mai vizitat acel obiectiv / Oprea, purtatorul de cuvant al presedintiei: Noi nu l-am vazut pe ace

Controversatul om de afaceri Elan Schwartzenberg a aparut luni, in jurul pranzului, la mormantul lui Theodor Herzl din Cimitirul Eroilor din Israel, exact in momentul in care presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori. Fotografiile publicate de Gandul il arata pe Elan Schwartzenberg la mormintul fondatorului statului evreu modern. Presedintele Traian Basescu nu a mai venit insa la acest obiectiv la ora anuntata initial in agenda oficiala a vizitei. UPDATE 1: Intrebat de HotNews. ro daca omul de afaceri Elan Schwarzenberg a reusit in cele din urma sa discute cu seful statului, purtatorul de cuvint al Presedintiei, Bogdan Oprea, a raspuns: Domnul presedinte Basescu nu a avut alte intilniri in afara celor anuntate in programul oficial. Noi nu l-am vazut pe acest domn.

Victor Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa prezinte o informare despre modul in care a actionat fiecare institutie in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Primul-ministru Victor Ponta l-a desemnat in marti dimineata pe vicepremierul Gabriel Oprea sa ii prezinte o informare pana la sedinta de Guvern de miercuri despre modul in care a actionat fiecare institutie in parte, in cazul operatiunilor de luni, dupa producerea accidentului aviatic din judetul Cluj, informeaza Guvernul. Toate aceste informatii vor fi transmise premierului, pentru ca, in cursul sedintei de guvern, sa fie analizata activitatea fiecarei institutii implicate si sa fie luate masurile care se impun.

VIDEO Victor Ponta: Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Gabriel Oprea, interimar. / Este din ce in ce mai evident ca erorile grave care i-au indreptat gresit pe cei care ii cautau pe supravituitori au fost produse de Romatsa si STS

Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Am vorbit cu presedintele si am propus ca pe perioada de interimat Gabriel Oprea sa asigure conducerea MAI. Am discutat cu Crin Antonescu si in jurul datei de 1 februarie vom avea propunerea pentru un nou ministru, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta, intr-o declaratie de presa la sediul Guvernului.

Vicepremierul Gabriel Oprea va asigura interimatul la ministerul de Interne, dupa demisia lui Stroe

Update: Premierul Victor Ponta a anuntat ca vicepremierul Gabriel Oprea va asigura interimatul la conducerea Ministerului de.

Gabriel Oprea a cerut de urgenta rapoarte complete privind masurile luate in cazul accidentului din Cluj

Vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat tuturor institutiilor cu atributii sa transmita de urgenta rapoarte complete privind masurile si actiunile derulate in scopul salvarii victimelor evenimentului aviatic.

Sebastian Lazaroiu despre un posibil scenariu pregatit de USL: Traian Basescu ar putea fi suspendat pentru inalta tradare

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a scris duminica seara, pe contul sau de Facebook, despre un posibil scenariu ce ar viza o noua suspendare a lui Traian Basescu: Asta e planul din mintile infierbantate ale penalilor. Scandalul fabricat Gazprom-Traian Basescu omul rusilor-suspendare in Parlament pentru inalta tradare. Si nici Occidentul nu o sa zica nimic, pentru ca, desigur, e o sanctiune pe care Parlamentul o da rusilor, a scris Sebastian Lazaroiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )