Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara. Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu: Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, transmite Mediafax .

Basescu: Legea privind Rosia Montana este neconstitutionala

Update 15:31 Presedintele Traian Basescu a declarat azi, la Sarbatorile de la Tebea, ca proiectul minier de la Rosia Montana nu are nici o sansa, legea privind aceasta problema fiind neconstitutionala.

VIDEO Presedintele Traian Basescu, asteptat la Rosia Montana. 33 de mineri protesteaza blocati in subteran

Presedintele Traian Basescu este asteptat duminica la Rosia Montana, pentru a-i convinge pe cei 33 de mineri blocati in suberan sa renunte la protest. Basescu a declarat la plecarea de la serbarea de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana.

Basescu: Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax. Nu este legal sa stabilesti o firma care face o exploatare prin lege. Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala. Este doar un joc politic, a declarat, duminica, la Tebea, in judetul Hunedoara, presedintele Traian Basescu, raspunzand unei intrebari .

VIDEO UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 2 Potrivit Agerpres, presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea. UPDATE 1 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

UPDATE Presedintele Traian Basescu, huiduit la Tebea

UPDATE 12:25 - Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de mai multi participanti la Serbarile Nationale de la Tebea. -----------------Presedintele Traian Basescu va participa duminica la Serbarile.

UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 11:42 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Presedintele Traian Basescu participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu participa la Serbarile nationale de la Tebea

Presedintele Traian Basescu va participa duminica la Serbarile nationale de la Tebea, judetul Hunedoara, dedicate memoriei lui Avram Iancu. Corespondentul Antena 3 la Tebea a relatat ca presedintele a.

Traian Basescu ii indeamna pe minerii de la Rosia Montana sa iasa din subteran: Cred ca ar trebui sa merg acolo

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. Totodata, seful statului i-a indemnat pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )