Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu participa la serbarile de la Tebea

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Traian Basescu participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 2 Potrivit Agerpres, presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea. UPDATE 1 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 11:42 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Presedintele Traian Basescu participa la Serbarile nationale de la Tebea

Presedintele Traian Basescu va participa duminica la Serbarile nationale de la Tebea, judetul Hunedoara, dedicate memoriei lui Avram Iancu. Corespondentul Antena 3 la Tebea a relatat ca presedintele a.

Traian Basescu participa la Serbarile de la Tebea, dedicate memoriei lui Avram Iancu

Presedintele Traian Basescu participa duminica la Serbarile nationale de la Tebea, judetul Hunedoara, dedicate memoriei lui Avram Iancu. Seful statului a ajuns in jurul orei 11. 00 la manifestatii. La.

UPDATE Presedintele Traian Basescu, huiduit la Tebea

UPDATE 12:25 - Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de mai multi participanti la Serbarile Nationale de la Tebea. -----------------Presedintele Traian Basescu va participa duminica la Serbarile.

Traian Basescu, la Serbarile de la Tebea: Avram Iancu a vrut libertate si pentru romani (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu participa duminica la Serbarile nationale de la Tebea, judetul Hunedoara, dedicate memoriei lui Avram Iancu. Seful statului si sotia sa au ajuns in jurul orei 11. 00 la.

Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara. Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care .

Presedintele Traian Basescu: Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, transmite Mediafax .

Traian si Maria Basescu participa la Serbarile de la Tebea, dedicate memoriei lui Avram Iancu

Presedintele Traian Basescu participa duminica la Serbarile nationale de la Tebea, judetul Hunedoara, dedicate memoriei lui Avram Iancu. Seful statului si sotia sa au ajuns in jurul orei 11. 00 la.

Vizita prezidentiala la Tebea: Traian Basescu a venit la serbarile nationale

Peste 5. 000 de oameni au venit la Serbarile Nationale organizate astazi la Tebea, in memoria lui Avram Iancu. Presedintele Traian Basescu a participat la eveniment, alaturi de sotia sa, Maria.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )