Libnet.ro
UNICEF

13:15

Presedintele Trump si regele Salman au inaugurat in Arabia Saudita un centru pentru monitorizarea comunicatiilor si a Internetului. Rolul sau oficial este combaterea extremismului

România Liberă România Liberă,
Presedintele Trump si regele Salman au inaugurat in Arabia Saudita un centru pentru monitorizarea comunicatiilor si a Internetului. Rolul sau oficial este combaterea extremismului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si regele Salman al Arabiei Saudite au inaugurat duminica, la Riad, un centru dedicat luptei contra extremismului. continuă pe România Liberă

Trump jubileaza dupa ce a semnat in Arabia Saudita acorduri de 380 miliarde de dolari: A fost o zi minunata

Statele Unite si Arabia Saudita au semnat sambata acorduri economice in valoare de peste 380 miliarde de dolari in prima zi a lui Donald trump la Riad, a anuntat ministrul de externe saudit, Adel al-Jubeir, citat de AFP.

Trump a semnat in Arabia Saudita acorduri de peste 380 de miliarde de dolari

Statele Unite si Arabia Saudita au semnat ieri acorduri in valoare de peste 380 de miliarde de dolari, in prima zi a vizitei presedintelui Donald Trump la Riad, a anuntat ministrul saudit de externe, Adel al-Jubeir, citat de AFP.

Donald Trump, primit foarte bine in Arabia Saudita. Regatul va cumpara arme de 100 mld dolari din SUA

In timp ce in Statele Unite continua controversele pe tema sa, Donald Trump si-a inceput primul turneu prezidential extern cu o vizita in Arabia Saudita, unde a fost primit cu caldura, ceea ce a mutat atentia de la furtuna politica declansata de concedierea directorului FBI, James Comey, scrie Reuters.

Donald Trump, despre vizita lui in Arabia Saudita, impreuna cu sotia: A fost o zi minunata

Presedintele SUA, Donald Trump, le-a declarat ziaristilor, dupa primele sale actiuni oficiale in Arabia Saudita. ca a fost o zi minunata.

Trump jubileaza dupa vizita sa in Arabia Saudita! A semnat acorduri de 380 MILIARDE de dolari: A fost o zi minunata (VIDEO)

Statele Unite si Arabia Saudita au semnat sambata acorduri economice de peste 380 de miliarde de dolari in timpul vizitei sale oficiale la Riad, parte din primul sau turneu. Cele doua tari.

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului. Americanii vor avea in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului

Statele Unite vor deschide in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului, a anuntat presedintele Trump cu prilejul vizitei sale in Arabia Saudita.

Regele Salman al Arabiei Saudite acuza Iranul ca este varful de lance al terorismului mondial. Declaratia a fost facuta in fata lui Donald Trump

Summitul la care 55 de lideri ai unor state musulmane se intalnesc cu presedintele american Donald Trump a inceput duminica la Riad, unde gazda reuniunii, regele Salman al Arabiei Saudite, a lansat un atac verbal dur la adresa Iranului.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

Donald Trump si-a inceput prima vizita de stat in Arabia Saudita

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a inceput in aceasta dimineata prima vizita de stat dintr-un adevarat maraton international de opt zile, dupa ce a aterizat in Arabia Saudita.

Melania si Ivanka Trump nu au purtat val islamic la sosirea in Arabia Saudita. in 2015, actualul presedinte al SUA o critica pe Michelle Obama pentru acest gest

Nici sotia lui Donald Trump, Melania, nici fiica lui, Ivanka, nu au purtat val islamic in vizita lor in Arabia Saudita, unde l-au insotit pe Donald Trump, remarca presa internationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )