Libnet.ro
UNICEF

06:15

Presedintele Trump sustine ca va lasa sa explodeze Obamacare

Adevărul Adevărul,
Presedintele Trump sustine ca va lasa sa explodeze Obamacare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a reactionat vineri seara in urma retragerii unui controversat proiect de inlocuire a Obamacare cu doar cateva minunte inainte de inceperea sesiunii de vot din Camera Reprezentantilor, precizand ca va face cel mai bun lucru din punct de vedere politic si va astepta explozia legii lui Barack Obama. continuă pe Adevărul

Presedintele Erdogan sustine ca va reevalua dupa referendum relatiile dintre Turcia si UE

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat joi seara ca are de gand sa reevalueze dupa referendum relatiile existente la nivel administrativ si politic intre Turcia si UE, desi legaturile economice vor continua la acelasi nivel intre Ankara si Bruxelles.

Presedintele Erdogan sustine ca va reevalua dupa referendum relatiile dintre Turcia si UE

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat joi seara ca are de gand sa reevalueze dupa referendum relatiile existente la nivel administrativ si politic intre Turcia si UE, desi legaturile economice vor continua la acelasi nivel intre Ankara si Bruxelles. Printre relatiile vizate de aceasta reevaluare se numara si acordul privind migratia, care s-a dovedit crucial in reducerea fluxului migratoriu pe ruta Turcia-Grecia, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )