Libnet.ro
UNICEF

21:00

Presedintele Trump sustine ca el n-a rostit cuvantul Israel in fata ministrului Lavrov, in discutia in care este acuzat ca a dezvaluit rusilor informatii secrete

România Liberă România Liberă,
Presedintele Trump sustine ca el n-a rostit cuvantul Israel in fata ministrului Lavrov, in discutia in care este acuzat ca a dezvaluit rusilor informatii secrete

Presedintele Donald Trump sustine ca, in discutia avuta la Casa Alba cu ministrul rus Lavrov si cu ambasadorul Kisliak, el n-a rostit deloc numele statului Israel. continuă pe România Liberă

Presedintele Trump sustine ca nu a rostit in niciun moment cuvantul Israel in timpul discutiei cu Lavrov si Kisliak

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a incercat sa dezminta luni seara o serie de acuzatii, potrivit carora le-a divulgat diplomatilor rusi o serie de informatii clasificate despre un complot al jihadistilor Statului Islamic, care au fost primite de la serviciile de informatii de la Tel Aviv. Miliardarul republican a sustinut ca nu a rostit in niciun moment cuvantul Israel in timpul discutiei cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si cu ambasadorul Serghei Kisliak, transmite CNN.

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului. Americanii vor avea in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului

Statele Unite vor deschide in Orientul Mijlociu un centru pentru combaterea extremismului, a anuntat presedintele Trump cu prilejul vizitei sale in Arabia Saudita.

Presedintele SUA va ajunge, luni, in Israel. Cu aceasta ocazie s-a autorizat o serie de concesii palestinienilor

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va ajunge, luni, in Israel, dupa o vizita efectuata in Arabia Saudita, unde a semnat afaceri care se pot dezvolta in urmatorii ani la aproximativ 400 de miliarde de dolari.

Presedintele Trump a negat ca i-a cerut lui Comey sa renunte la investigatia care-l viza pe consilierul Michael Flynn

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ales joi noaptea un ton sfidator si a negat direct ca i-a cerut directorului demis al Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, sa renunte la ancheta care-l viza pe fostul consilier pentru securitate interna Michael Flynn. De asemenea, presedintele a condamnat o vanatoare de vrajitori impotriva administratiei sale, transmite Reuters.

Presedintele Trump si regele Salman au inaugurat in Arabia Saudita un centru pentru monitorizarea comunicatiilor si a Internetului. Rolul sau oficial este combaterea extremismului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si regele Salman al Arabiei Saudite au inaugurat duminica, la Riad, un centru dedicat luptei contra extremismului.

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va explica, duminica, in cadrul unui discurs sustinut in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, ci in lupta cu terorismul, anunta un comunicat transmis de Casa Alba.

Presedintele Trump si oficialii de la Casa Alba au dansat cu sabii in Arabia Saudita

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si alti oficiali de la Casa Alba au participat sambata noaptea la dansul ceremonial cu sabii din Regatul Arabiei Saudite, relateaza postul CNN.

VIDEO Presedintele Trump si oficialii de la Casa Alba au dansat cu sabii in Arabia Saudita

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si alti oficiali de la Casa Alba au participat sambata noaptea la dansul ceremonial cu sabii din Regatul Arabiei Saudite, relateaza CNN.

Presedintele Trump si oficialii de la Casa Alba au dansat cu sabii in Arabia Saudita VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si alti oficiali de la Casa Alba au participat sambata noaptea la dansul ceremonial cu sabii din Regatul Arabiei Saudite, relateaza CNN.

Presedintele Trump NEAGA ca i-a cerut lui Comey sa renunte la investigatia care-l viza pe Michael Flynn: Urmatoarea intrebare!

Presedintele Donald Trump a negat joi ca ar fi incercat sa intervina in investigatia FBI care vizeaza implicarea Moscovei in alegerile prezidentiale din noiembrie. intr-un moment sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )