Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele turc Recep Erdogan va efectua o vizita oficiala n Germania n septembrie (surse)

Hotnews Hotnews,
 Presedintele turc Recep Erdogan va efectua o vizita oficiala n Germania n septembrie (surse)

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, va efectua o vizita oficiala in Germania la sfarsitul lunii septembrie, potrivit unor surse guvernamentale de la Berlin si de la Ankara, citate de ziarul german Bild si de agentia de stiri Reuters. continuă pe Hotnews

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan saluta decizia lui Mesut Ozil de a se retrage din nationala Germaniei

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat marti ca l-a sunat pe Mesut ozil, pentru a saluta decizia acestuia de a se retrage din nationala de fotbal a Germaniei, informeaza L'Equipe.

Premierul Irlandei, vizita oficiala in tara noastra

Prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, efectueaza marti o vizita oficiala in tara noastra, ocazie cu care va avea intalniri cu seful statului, Klaus Iohannis, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dar si cu prim-ministrul Viorica Dancila, relateaza Agerpres.

Vizita oficiala in Muntenegru si Macedonia

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca miercuri va face o vizita oficiala in Muntenegru si in Macedonia, iar discutiile cu liderii celor doua state vor viza reconfimarea relatiilor blaterale, sustinerea pentru aderarea la Uniunea Europeana si asigurarea stabilitatii regionale in Balcanii de Vest, relateaza News. ro.

Premierul Viorica Dancila incepe miercuri o vizita oficiala in Muntenegru si Macedonia

SummaryPremierul Viorica Dancila va face, in perioada 25-27 iulie, o vizita oficiala in Muntenegru si Republica Macedonia, iar discutiile cu liderii celor doua state vor viza reconfimarea relatiilor blaterale, sustinerea pentru aderarea la Uniunea Europeana si asigurarea stabilitatii regionale in Balcanii de Vest.

Erdogan tuna si fulgera la adresa Israelului: Cea mai fascista si rasista tara din lume. Netanyahu nu a ramas dator

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat Israelul drept cea mai sionista, fascista si rasista tara din lume, aratandu-se revoltat de recent adoptata lege privind statul-natiune al poporului evreu, iar premierul israelian Benjamin Netanyahu a replicat acuzandu-l pe liderul de la Ankara de masacrarea sirienilor si kurzilor, potrivit Reuters.

Erdogan tuna si fulgera la adresa Israelului: Cea mai fascista si rasista tara din lume. Replica lui Netanyahu

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat Israelul drept cea mai sionista, fascista si rasista tara din lume, aratandu-se revoltat de recent adoptata lege privind statul-natiune al poporului evreu.

Erdogan califica Israelul drept statul cel mai fascist si mai rasist din lume

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat marti Israelul drept statul cel mai fascist si mai rasist din lume dupa ce Parlamentul israelian a votat saptamana trecuta o lege care defineste tara ca fiind statul natiune al poporului evrei, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )