Libnet.ro
UNICEF

18:15

Presedintele UMP: Nu putem accepta intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

B1 B1,
Presedintele UMP: Nu putem accepta intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Jean Francois Cope, presedintele UMP, a declarat ca Romania si Bulgaria nu pot intrat in spatiul Schengen, cel putin, nu atat timp cat nu va fi rezolvata problema circulatiei romilor, relateaza LExpress. continuă pe B1

Presedintele UMP din Franta se opune intrarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Presedintele Uniunii pentru o Miscare Populara din Franta, Jean-Francois Cope, a declarat ca Romania si Bulgaria nu pot intra in spatiul Schengen atat timp cat problema circulatiei romilor nu este rezolvata, o pozitie similara cu cea a lui Marine Le Pen, relateaza cotidianul LExpres.

Jean-Francois Cope, impotriva aderaririi Romaniei la spatiul Schengen.

Presedintele Uniunii pentru o Miscare Populara din Franta, Jean-Francois Cope, se opune intrarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen atat timp cat nu este rezolvata problema privind circulatia romilor. O spun in mod clar, nu putem accepta intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen atat timp cat nu va fi solutionata problema privind circulatia si instalarea romilor, a declarat Jean-Francois Cope, in aplauzele a a numerosi simpatizanti, in cadrul .

Ministrul francez de Interne, despre intrarea Romaniei si Bulgariei in Schengen: Sunt mai mult decat rezervat

Ministrul de Interne francez, Manuel Valls, a declarat joi la postul de radio France Inter, ca este rezervat fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen la 1 ianuarie 2014, precizand ca nua fost luata deocamdata o decizie in acest sens, transmite Le Figaro. Valls s-a aratat ingrijorat de o explozie a infractionalitatii in Franta, cauzata de grupuri din zona Balcanilor, si a arata ca nu au fost luate inca masuri pentru garantarea securitatii cetatenilor francezi, in cazul extinderii spatiului Schengen.

Franta: Liderul partidului UMP se opune intrarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Jean-Francois Cope, presedintele principalului partid de dreapta din Franta - UMP de opozitie), a declarat ca Romania si Bulgaria nu pot intra in spatiul Schengen atat timp cat problema circulatiei romilor nu este rezolvata, o pozitie similara cu cea a lui Marine Le Pen, relateaza cotidianul L'Express, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2018 seconds )