Libnet.ro
UNICEF

21:15

Jean-Francois Cope, impotriva aderaririi Romaniei la spatiul Schengen.

România Liberă România Liberă,
Jean-Francois Cope, impotriva aderaririi Romaniei la spatiul Schengen.

Presedintele Uniunii pentru o Miscare Populara din Franta, Jean-Francois Cope, se opune intrarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen atat timp cat nu este rezolvata problema privind circulatia romilor. O spun in mod clar, nu putem accepta intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen atat timp cat nu va fi solutionata problema privind circulatia si instalarea romilor, a declarat Jean-Francois Cope, in aplauzele a a numerosi simpatizanti, in cadrul . continuă pe România Liberă

Franta: Liderul partidului UMP se opune intrarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Jean-Francois Cope, presedintele principalului partid de dreapta din Franta - UMP de opozitie), a declarat ca Romania si Bulgaria nu pot intra in spatiul Schengen atat timp cat problema circulatiei romilor nu este rezolvata, o pozitie similara cu cea a lui Marine Le Pen, relateaza cotidianul L'Express, citat de Mediafax.

Presedintele UMP din Franta se opune intrarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Presedintele Uniunii pentru o Miscare Populara din Franta, Jean-Francois Cope, a declarat ca Romania si Bulgaria nu pot intra in spatiul Schengen atat timp cat problema circulatiei romilor nu este rezolvata, o pozitie similara cu cea a lui Marine Le Pen, relateaza cotidianul LExpres.

Oficiali francezi: Romania si Bulgaria NU POT INTRA in spatiul Schengen atata timp cat problema romilor nu este rezolvata

Presedintele UMP Jean-Francois Cope a declarat ca Romania si Bulgaria nu pot intra in spatiul Schengen atat timp cat problema circulatiei romilor nu este rezolvata, o pozitie similara cu cea a lui Marine.

Presedintele UMP: Nu putem accepta intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen

Jean Francois Cope, presedintele UMP, a declarat ca Romania si Bulgaria nu pot intrat in spatiul Schengen, cel putin, nu atat timp cat nu va fi rezolvata problema circulatiei romilor, relateaza LExpress.

Formatiunea FN solicita ca Guvernul Frantei sa se opuna aderarii Romaniei la Schengen

Presedintele formatiunii nationaliste franceze Frontul National FN), Marine Le Pen, solicita Guvernului Frantei sa se opuna eliminarii restrictiilor de calatorie pentru cetatenii romani si bulgari, inclusiv aderarii tarii noastre si Bulgariei la spatiul Schengen.

Comisia Europeana a anuntat blocarea aderarii Croatiei la spatiul Schengen

Comisia Europeana a anuntat blocarea aderarii Croatiei la spatiul Schengen. Decizia face parte din sanctiunile care urmeaza sa fie impuse celui mai noi stat membru, a anuntat comisarul european Viviane Reding.

Marine Le Pen asteapta ca Franta sa se opuna clar aderarii Romaniei la Schengen.

Marine Le Pen, presedintele formatiunii nationaliste franceze Frontul National FN), cere Guvernului Frantei sa se opuna eliminarii restrictiilor de calatorie pentru cetatenii romani si bulgari, inclusiv aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen, transmite Mediafax. Incepand din ianuarie 2014, Romania si Bulgaria vor fi membre cu drepturi depline ale Uniunii Europene. Fara a fi inca in Spatiul Schengen, circulatia romanilor si bulgarilor in UE, inclusiv a romilor, va fi mai facila decat pana .

Ministrul francez de Interne, despre intrarea Romaniei si Bulgariei in Schengen: Sunt mai mult decat rezervat

Ministrul de Interne francez, Manuel Valls, a declarat joi la postul de radio France Inter, ca este rezervat fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen la 1 ianuarie 2014, precizand ca nua fost luata deocamdata o decizie in acest sens, transmite Le Figaro. Valls s-a aratat ingrijorat de o explozie a infractionalitatii in Franta, cauzata de grupuri din zona Balcanilor, si a arata ca nu au fost luate inca masuri pentru garantarea securitatii cetatenilor francezi, in cazul extinderii spatiului Schengen.

Ce spune Corlatean despre sprijinul Frantei pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri, cu referire la declaratiile ministrului francez de Interne pe tema intrarii Romaniei in Schengen, ca sprijinul Frantei pe acest subiect este mentionat explicit intr-un document oficial semnat de premierii roman si francez, transmite Mediafax. Titus Corlatean a facut aceste declaratii in contextul in care ministrul de Interne francez, Manuel Valls, a afirmat, recent, ca deschiderea spatiului Schengen pentru Romania si Bulgaria nu este .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )