Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintia franceza a decretat trei zile de doliu, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

B1 B1,
Presedintia franceza a decretat trei zile de doliu, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Presedintia franceza a anuntat, sambata, ca drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air. continuă pe B1

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Presedintia Frantei a anuntat ca steagurile de pe cladirile publice din Franta vor fi or fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, informeaza Mediafax.

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat presedintia.

Prabusirea avionului Air Algerie: Toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta, promite Hollande. Drapelele vor fi coborate in berna timp de trei zile, in semn de doliu

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat sambata presedintia franceza, potrivit Mediafax. De altfel, presedintele francez Francois Hollande a promis ca toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta si ca familiile victimelor franceze vor fi insotite la fata locului in cazul in care vor dori acest lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )