Libnet.ro
UNICEF

19:45

Prabusirea avionului Air Algerie: Toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta, promite Hollande. Drapelele vor fi coborate in berna timp de trei zile, in semn de doliu

Hotnews Hotnews,
 Prabusirea avionului Air Algerie: Toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta, promite Hollande. Drapelele vor fi coborate in berna timp de trei zile, in semn de doliu

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat sambata presedintia franceza, potrivit Mediafax. De altfel, presedintele francez Francois Hollande a promis ca toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta si ca familiile victimelor franceze vor fi insotite la fata locului in cazul in care vor dori acest lucru. continuă pe Hotnews

VIDEO Prabusirea avionului Air Algerie in Mali: A fost gasita a doua cutie neagra

Expertii misiunii ONU in Mali MINUSMA) trimisi in zona unde s-a prabusit avionul Air Algerie au gasit a doua cutie neagra a aparatului, a anuntat purtatorul de cuvant al Minusma, potrivit AFP.

Prabusirea avionului Air Algerie in Mali, cel mai probabil cauzata de conditiile meteorologice nefavorabile

Oficialii de la Paris spun ca cea mai probabila ipoteza a prabusirii avionului Air Algerie in Mali este reprezentata de conditiile meteo nefavorabile, scrie AFP. Credem ca acest avion a fost avariat din motive.

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat presedintia.

Principalele ipoteze despre prabusirea avionului Air Algerie

Zborul avionul Air Algerie prabusit joi in Mali, cu 118 persoane la bord, dintre care 51 de francezi, a fost afectat, cel mai probabil, de conditiile meteorologice, insa oficialii francezi si expertii nu exclud niciun atentat sau o problema tehnica,.

Presedintia franceza a decretat trei zile de doliu, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Presedintia franceza a anuntat, sambata, ca drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air.

Prabusirea zborului Air Algerie cu 116 persoane la bord, printre care si un roman: Epava dezintegrata a avionului a fost localizata in nordul Mali

Epava dezintegrata a avionului Air Algerie, disparut joi de pe radare, cu 116 persoane la bord, printre care si un roman, a fost gasita in nordul Mali iar un detasament militar francez a fost trimis la locul prabusirii pentru a securiza zona, a anuntat in noaptea de joi spre vineri presedintia franceza, citata de AFP.

Francois Hollande: Toti pasagerii de la bordul avionului Air Algerie au murit

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat vineri ca toti pasagerii de la bordul avionului Air Algerie prabusit in Mali au murit, mentionand ca una dintre cutiile negre a fost gasita, relateaza AFP.

Care este cauza prabusirii avionului Air Algerie. Aceasta este cea mai probabila ipoteza

Conditiile meteorologice constituie ipoteza cea mai probabila pentru explicarea prabusirii avionului Air Algerie in Mali, Parisul excluzand de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, extrem de .

Un roman se numara printre cele 116 victime ale avionului Air Algerie prabusit in Niger. Informatia, confirmata de MAE

La bordul avionului Air Algerie care s-ar fi prabusit joi in Niger se afla si un roman, confirma Ministerul Afacerilor Externe. Din informatiile preliminare obtinute de la Ministerul algerian de Externe.

Un roman se numara printre cele 116 victime ale avionului Air Algerie prabusit in Africa. Informatia, confirmata de MAE

La bordul avionului Air Algerie care s-ar fi prabusit joi in Niger se afla si un roman, confirma Ministerul Afacerilor Externe. Din informatiile preliminare obtinute de la Ministerul algerian de Externe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )