Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintia Rusiei: Criza din Ucraina poate fi depasita daca Administratia de la Kiev opreste operatiunile militare

B1 B1,
Presedintia Rusiei: Criza din Ucraina poate fi depasita daca Administratia de la Kiev opreste operatiunile militare

Criza din Ucraina poate inceta daca Administratia de la Kiev opreste operatiunile militare in estul tarii, considera Presedintia Rusiei, citata de AFP. Daca separatistii prorusi amana referendumul si. continuă pe B1

Criza din Ucraina scade afacerile companiilor europene

Un numar mare de companii europene, de la banci la producatori de bere, au raportat rezultatele financiare care arata un impact negativ semnificativ cauzat de incertitudinile politice ale confruntarii Moscovei cu Occidentul in criza din Ucraina, precum si de incetinirea economiei Rusiei.

NATO: Criza din Ucraina ameninta securitatea in intreaga zona euro-atlantica

Criza din Ucraina constituie o amenintare pentru securitatea mondiala si trebuie sa fie solutionata, au atras atentia, marti, premierul japonez, Shinzo Abe, si secretarul general al NATO, Anders Fogh.

Turistii straini evita Rusia: criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor

Criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor turistice in Rusia din partea turistilor americani, europeni, dar si a celor din Asia, care de regula sunt indiferenti la tensiunile politice din jurul statului rus, relateaza Wall Street.

Criza din Ucraina, o lovitura puternica data turismului din Rusia

Criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor turistice in Rusia din partea turistilor americani, europeni, dar si a celor din Asia, informeaza Wall Street Journal. Conform purtatorului de.

Seful OSCE va efectua o vizita la Moscova, pe 7 mai, pentru a discuta despre criza din Ucraina

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Didier Burkhalter, se va deplasa, pe 7 mai, la Moscova, pentru a incerca sa reduca tensiunile legate de criza din Ucraina, a anuntat duminica Kremlinul.

Ponta: Daca Basescu nu convoaca CSAT pe criza din Ucraina, il convocam noi luni

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, ca in situatia in care presedintele Traian Basescu nu va convoca CSAT pentru analizarea crizei din Ucraina, atunci convocarea va fi facuta de el, in calitate de vicepresedinte, si ceilalti ministri membri ai acestei structuri, in cursul zilei de luni.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Reuniune importanta la Viena/ Ministrul de Interne: Peste 30 de separatisti au fost ucisi/ Rusia trimite mai multe submarine si nave in Marea Neagra

Ministrul de interne ucrainean, Arsen Avakov, a declarat marti ca peste 30 de separatisti pro-rusi au fost ucisi in luptele recente de la Slaviansk. Parlamentul ucrainean se intruneste cu usile inchise marti la Kiev, iar Viena va fi in centrul unei reuniuni pe tema crizei ucrainene. ---Ora 11. 10: Ministrul de externe britanic, William Hague, a acuzat Moscova, la Viena, ca vrea sa impiedice alegerile din 25 mai din Ucraina. Ora 10. 55: Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a anuntat, potrivit Interfax, ca Rusia trimite in Marea Neagra noi submarine, precum si nave de suprafata de noua generatie, anul acesta. Ora 09. 50: Toate zborurile pe aeroportul din Donetsk au fost anulate. Vezi in articol desfasurarea evenimentelor de marti in Ucraina.

Vicepremierul moldovean, discutii la Casa Alba despre criza din Ucraina

Vicepremierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de alerta, din cauza crizei din Ucraina, relateaza RFE/RL online, conform Mediafax.

Criza din Ucraina amana nunta lui Hayden Panettiere

Tensiunile din Ucraina pun sub semnul intrebarii nunta lui Hayden Panettiere. Vedeta din Nashville a amanat ceremonia, din cauza crizei.

Criza din Ucraina: Nu Rusia se afla de facto in ofensiva

Dupa ce a pierdut in martie regiunea Crimeea in beneficiul Rusiei, Ucraina si-a mobilizat trupele fata de miscarile separatiste pro-ruse, in Estul tarii, in special la Donetk, plamanul industrial al tarii. De ce nu a intervenit totodata Kievul si in.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )