Libnet.ro
UNICEF

11:15

Pretul benzinei in Romania a crescut mai mult decat media europeana in ultima luna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul benzinei in Romania a crescut mai mult decat media europeana in ultima luna

Pretul carburantilor fara taxe in Romania continua sa fie mai mare decat media UE, iar, in cazul benzinei, scumpirea din ultima luna este de doua ori mai mare fata de cea de la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit datelor publicatiei Oil Bulletin a Comisiei Europene. continuă pe Ziarul Bursa

INTERVIU Livia Fericean, Samsung Romania: Changeneers inseamna mai mult decat un concurs de idei, ofera un intreg ecosistem, o adevarata comunitate- webPR

Dezvoltatorii de solutii tehnologice din domeniul comunitar, social sau cel al sanatatii au sansa de a castiga 10. 000 de euro, daca aplica la competitia Changeneers, unde data limita de inscriere s-a prelungit pana pe 10 martie. Am discutat cu Livia Fericean, care este Corporate Citizenship Public Affairs Manager Samsung Romania, dar si jurat in cadrul competitiei despre criteriile de selectie, despre proiectul castigator de anul trecut, dar si despre solutiile cu potential real pe care juriul le asteapta la editia din acest an.

Ce se intampla cu pretul benzinei in Romania

Pretul carburantilor fara taxe in Romania continua sa fie mai mare decat media UE, iar, in cazul benzinei, scumpirea din ultima luna este de doua ori mai mare fata de cea de la nivelul intregii Uniuni.

Desi nu ai crede, romanii traiesc mai mult: orasele din Romania care te ajuta sa fii mai sanatos

Conform unui studiu publicat de Institutul National de Statistica, media de viata din Romania a crescut simtitor in ultimul deceniu, chiar daca nu este neaparat aliniata la media Uniunii Europene pe acest subiect. Conform celui mai recent studiu publicat de catre Institutul National de Statistica, speranta de viata a romanilor a crescut peste 75 de [] .

Nivelul actual al preturilor la locuinte, cu doar 3% mai mare decat in urma cu un an. Cat costa apartamentele in cele mai mari orase din Romania

In a doua luna din 2019, preturile locuintelor au consemnat cresteri in majoritatea marilor orase monitorizate constant de Imobiliare. ro. Cu toate acestea, nivelul actual al preturilor nu este, per ansamblu, cu mult mai mare decat cel consemnat in perioada similara a anului trecut.

Le Monde: incetinirea economiei mondiale, mai brutala decat se prognoza

Incetinirea se confirma si este mai brutala decat se prognoza. Potrivit ultimelor previziuni ale Organizatiei de Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), date publicitatii miercuri, 6 martie, cresterea produsului intern brut PIB) planetar ar urma sa fie 3,3% in 2019 si 3,2% in 2020. Mult mai putin decat cele 3,7% inregistrate anul trecut si sub primele estimari ale institutiei, potrivit Le Monde, citat de Rador.

Exxon ne poate lasa balta: a descoperit in Cipru un zacamant de 3 ori mai mare decat cel din Marea Neagra

Legislatia stufoasa, instabila si impovaratoare din Romania, din cauza careia Exxon a amanat luarea unei decizii privind investitia in zacamantul din Marea Neagra Neptun Deep, ar putea determina compania sa renunte definitiv, in favoarea zacamantului din Cipru, care este de trei ori mai mare decat cel de la noi.

Video Nordul Spaniei a fost lovit de mai mult de 120 de incendii de vegetatie

Spania a fost lovita de mai mult de 120 de incendii de vegetatie in regiunile nordice din Asturias si Cantabria, unde temperaturile ridicate si vanturile puternice au generat flacari, iar anchetatorii cred ca multe dintre acestea ar fi fost aprinse in mod deliberat, relateaza agentia EFE, citata de Mediafax.

Carlos Ghosn va fi eliberat pe cautiune dupa mai mult de trei luni de inchisoare

Fostul director general al companiilor Nissan si Renault, Carlos Ghosn, va fi eliberat marti pe cautiune dupa ce a petrecut mai mult de trei luni intr-o inchisoare japoneza, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

Legumele care contin mai mult fier decat carnea

Fierul este un mineral estential pentru buna functionare a organismului si este implicat in multiple procese metabolice. Spanac- Legumele frunzoase, precum spanacul, contin foarte mult fier. Doar 3 c?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )