Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legumele care contin mai mult fier decat carnea

Antena3 Antena3,
Legumele care contin mai mult fier decat carnea

Fierul este un mineral estential pentru buna functionare a organismului si este implicat in multiple procese metabolice. Spanac- Legumele frunzoase, precum spanacul, contin foarte mult fier. Doar 3 c?. continuă pe Antena3

Legumele care contin mai mult fier decat carnea

Fierul este un mineral estential pentru buna functionare a organismului si este implicat in multiple procese metabolice. Acesta este indispensabil in transportul oxigenului in organism, precum si in respiratia celulara.

Cum procedezi ca sa te bucuri de rolele tale in stare buna mai mult timp?

Fie ca esti un impatimit al rolelor de mai mult timp sau ai descoperit de curand binefacerile acestui tip de activitate sportiva in aer liber, iti doresti sa te bucuri cat mai mult timp de patinele tale cu rotile in.

Magda Vasiliu critica dur vedetele din emisiunile TV: Sani sclipiciosi expusi ca si cum ar fi in cautarea celui care da mai mult

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a scris un mesaj dur la adresa anumitor vedete, pe care le critica pentru modul in care se afiseaza in cadrul emisiunilor televizate.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

IQOS, tigari clasice sau electronice: care afecteaza mai mult sanatatea copiilor

In prezent, daca esti fumator, ai cateva solutii: IQOS cu tutun incalzit, tigari electronice de tot felul) sau fumatul clasic, tigari cu tutun. Ce inseamna insa pentru sanatatea unui copil? IQOS a venit cu un discurs in care a incercat sa spuna ca tigarile sale, desi contin tutun, sunt ceva mai bune asupra sanatatii [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )