Libnet.ro
UNICEF

16:15

Le Monde: incetinirea economiei mondiale, mai brutala decat se prognoza

Hotnews Hotnews,
 Le Monde: incetinirea economiei mondiale, mai brutala decat se prognoza

Incetinirea se confirma si este mai brutala decat se prognoza. Potrivit ultimelor previziuni ale Organizatiei de Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), date publicitatii miercuri, 6 martie, cresterea produsului intern brut PIB) planetar ar urma sa fie 3,3% in 2019 si 3,2% in 2020. Mult mai putin decat cele 3,7% inregistrate anul trecut si sub primele estimari ale institutiei, potrivit Le Monde, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Exxon ne poate lasa balta: a descoperit in Cipru un zacamant de 3 ori mai mare decat cel din Marea Neagra

Legislatia stufoasa, instabila si impovaratoare din Romania, din cauza careia Exxon a amanat luarea unei decizii privind investitia in zacamantul din Marea Neagra Neptun Deep, ar putea determina compania sa renunte definitiv, in favoarea zacamantului din Cipru, care este de trei ori mai mare decat cel de la noi.

Liviu Dragnea: Economia a crescut intr-un ritm mai mare decat putem dezvolta drumurile

Sunt numeroase motive din cauza carora infrastructura Romaniei este una deficitara, insa se pare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit unul la care multi probabil nu s-ar fi asteptat, respectiv ritmul mare de crestere al economiei.

Dragnea, un nou atac la Iohannis: E mai rau si mai toxic decat Basescu

Presedintele Klaus Iohannis este mai rau si mai toxic decat Traian Basescu, a afirmat duminica, la Targu Jiu, liderul PSD, Liviu Dragnea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )