Libnet.ro
UNICEF

21:15

Pretul petrolului a atins cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani

Antena3 Antena3,
Pretul petrolului a atins cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani

Pretul petrolului a atins cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani. continuă pe Antena3

Cotatia petrolului se prabuseste la cel mai redus nivel din februarie 2009 pe bursa din New York

Cotatia petrolului a cazut luni la minimul ultimilor aproape sapte ani, la New York, in fata imobilismului Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si a inundarii pietei mondiale, scrie AFP. Wall Street a incheiat in scadere sesiunea de luni, investitorii fiind afectati de scaderea preturilor la titei: Dow Jones a scazut 0,66%, iar Nasdaq cu 0,79%.

Cotatia titeiului atinge cel mai redus nivel din 2009

Cotatia titeiului a atins astazi minimul ultimilor aproape sapte ani, la New York, pe fondul refuzului Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) de a reduce productia, transmite AFP.

Ibrahimovici a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului PSG in prima liga franceza de fotbal

Internationalul suedez Zlatan Ibrahimovici a devenit, vineri, la meciul din deplasare cu OGC Nice, scor 3-0, cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain in campionatul Frantei, el avand pana in prezent 87 de reusite, informeaza uefa. com, scrie Mediafax.

Mai poate fi evitat cel mai mare faliment din istoria Spaniei?

Companiile din sectorul energiilor neconventionale din Spania pareau sa reprezinte o forta de neoprit pana in urma cu cativa ani. Sistemul de subventionare a energiei solare si eoliene a contribuit, insa, la acumularea unor datorii de ordinul zecilor de miliarde de euro, care au devenit de nesuportat pentru bugetul statului, mai ales in conditiile in care Spania s-a aflat in prima linie a crizei datoriilor suverane din Europa.

Wall Street inchide in scadere dupa deprecierea pretului petrolului

Wall Street a incheiat in scadere sesiunea de luni, investitorii fiind afectati de scaderea preturilor la titei la cel mai mic nivel din ultimii 7 ani: Dow Jones a scazut 0,66%, iar Nasdaq cu 0,79%.

FOTOGALERIE USS Zumwalt, cel mai mare distrugator construit vreodata de SUA, intra in teste in Oceanul Atlantic

Cel mai mare distrugator construit vreodata de Marina SUA, cu o lungime de aproape 190 de metri, o greutate de 15. 000 de tone si un cost estimat la 4,4 miliarde de dolari, a inceput luni deplasarea pe raul Kennebec din Maine catre Oceanul Atlantic, unde va incepe etapa de teste inainte de a alatura flotei americane in decursul anului 2016, scrie The Telegraph.

S-a lansat oficial cel mai ieftin telefon cu Windows 10 si 4G LTE

Pe parcursul acestui an, cei de la Microsoft au facut mai multe anunturi legate de smartphone-uri cu Windows 10, dar abia acum este lansat oficial cel mai ieftin telefon. Pe langa terminale de varf, precum Lumia 950 si Lumia 950 XL, cei de la Microsoft sunt constienti de castigurile care se ascund in spatele smartphone-urilor [] .

Colindandu-l pe Papa Francisc. Sfantul Parinte l-a luat in brate pe cel mai mic colindator din Cluj

Un grup de 70 de credinciosi greco-catolici din Cluj l-au colindat pe Papa Francisc si i-au daruit o icoana cu Sfantul Francisc de Assisi. Un moment aparte a fost gestul pe care l-a facut Sfantul Parinte fata de cel mai mic membru al grupului de colindatori din Cluj: l-a luat in brate si l-a pupat.

La pranz cu Bogdan Popa, unul dintre cei mai tineri CFO din banking-ul romanesc: despre pasiuni si secrete de time management

La 40 de ani, Bogdan Popa este unul dintre cei mai tineri CFO din piata bancara romaneasca, primind un vot de incredere din partea conducerii Raiffeisen Bank in 2007, cand a preluat atributiile financiare ale bancii. Cititi mai jos cum a inceput.

Cei mai celebri carlionti din istorie

De-a lungul timpului, parul carliontat al persoanelor publice, admirate de milioane de oameni, a fost sinonim cu senzualitatea si jovialitatea. Fie ca vorbim de vedete feminine sau masculine. Iata care sunt cei care au devenit celebri inclusiv prin frumusetea parului lor ondulat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )