Libnet.ro
UNICEF

20:45

Pretul petrolului in picaj, panica pe pietele financiare

România Liberă România Liberă,
Pretul petrolului in picaj, panica pe pietele financiare

Slabirea cresterii economiei Chinei se repercuteaza pe Bursele mondiale in timp ce tensiunea dintre Iran si Arabia Saudita a dus la caderea preturilor petrolului la cele mai joase cote de peste un deceniu. Caderea petrolului a inceput in Asia de Est, unde decizia Beijingului de a lasa devalorizarea yuanului a suscitat nelinistea pe pietele financiare privind economia Chinei si a unei performante net mai scazuta decat sugereaza statisticile oficiale. continuă pe România Liberă

Pretul petrolului Brent a coborat joi cu pana la 6%, din cauza turbulentelor financiare din China

Pretul petrolului Brent, de referinta pentru o mare parte a pietei globale, a scazut joi cu pana la 6%, la un minim al zilei de 32,16 dolari pe baril, in contextul turbulentelor de pe pietele financiare din China, unde bursele au fost inchise pentru a.

Pretul petrolului, la minimul ultimilor 11 ani

Pretul petrolului a coborat miercuri cu 3,6%, la 35,58 dolari pe baril, minimul ultimilor 11 ani, intrucat investitorii considera ca tensiunile dintre Arabia Saudita si Iran elimina orice posibilitate ca .

Pretul petrolului a scazut la 35 de dolari pe baril din cauza tensiunilor dintre Arabia Saudita si Iran. Nivelul este la minimul ultimilor 11 ani

Pretul titeiului a coborat miercuri cu 3,6%, pana la 35,58 dolari pe baril, minimul ultimilor 11 ani, intrucat investitorii considera ca tensiunile dintre Arabia Saudita si Iran elimina orice posibilitate ca marii producatori sa colaboreze pentru o eventuala reducere a productiei, scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )