Libnet.ro
UNICEF

10:46

Preturile petrolului se indreapta spre cel mai mare declin din ultimii 29 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile petrolului se indreapta spre cel mai mare declin din ultimii 29 de ani

Preturile petrolului s-au prabusit, luni, pierzand peste un sfert din valoare, indreptandu-se spre cel mai mare declin consemnat intr-o singura zi din ultimii 29 de ani, dupa ce Arabia Saudita a declansat un razboi al preturilor pe o piata deja afectata de impactul epidemiei de coronavirus asupra cererii la nivel global. continuă pe Ziarul Bursa

Foi de varza acra pane, reteta inedita cu cel mai mare succes. Cum trebuie sa fie aluatul

Bucatarul resitean Uica Mihai este cunoscut pentru retetele sale nonconformiste. Spune ca una dintre aceste retete, care are cel mai mare succes atat la el acasa, cat si pe la targuri, este varza acra pane.

Preturile petrolului au cazut pana la recordul negativ al ultimilor 29 de ani

Preturile petrolului s-au prabusit luni, pierzand peste un sfert din valoare, indreptandu-se spre ce.

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri de la jumatatea anului 2017

Preturile petrolului au scazut, joi, la cele mai reduse niveluri de la jumatatea anului 2017, dupa ce Rusia a respins propunerea OPEC de taiere mai accentuata a productiei pentru stabilizarea preturilor, pe fondul epidemiei de coronavirus care incetineste economia mondiala si afecteaza cererea de energie.

Bucurie mare pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman. Cel mai important eveniment

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, actorii din Sacrificiul: Alegerea, de pe Antena 1, au trait recent un moment unic, pe care artista l-a numit simplu: cel mai important eveniment. Cel mai important eveniment pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman implinesc opt ani de relatie. Actrita care o interpreteaza pe Iris .

Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Postul de televiziune care se afla in top, ca fiind cel mai vizionat de catre romani, face acum o schimbare majora. Acestia au decis sa mai aduca o modificare, fata de cele facute pana acum. Conform informatiilor de pe paginademedia. ro. Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV Marele post de stiri, Pro Tv, face .

Ce amenda poti lua daca traversezi strada prin loc nepermis. E mai mare decat crezi

Mai bine de o treime din victimele accidentelor de pe soselele romanesti sunt pietoni, conform Comisiei Europene. Media europeana este de 22%, o cifra ingrijoratoare, spun cei de la Bruxelles. Anii trecuti, numai 17% dintre pietoni au patit-o din vina soferilor care nu le-au dat prioritate la trecere. Restul deoarece au trecut prin locuri nepermise .

AGENTIILE DE PRESA: Cea mai mare companie aeriana din Israel a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia

El Al, cea mai mare companie aeriana din Israel, a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia si a amanat lansarea mult-asteptatului zbor direct catre Tokyo. in plus, compania va concedia 1. 000 de angajati din cauza ingrijorarilor legate de focarul de coronavirus si de o scadere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

VIDEO Fotografia cu cea mai mare rezolutie obtinuta vreodata pe Marte, realizata de roverul Curiosity

Roverul Curiosity, trimis de NASA pe Marte, a realizat fotografia cu cea mai mare rezolutie 1,8 miliarde de pixeli) obtinuta vreodata pana acum pe Planeta Rosie.

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

Oameni inarmati au descins la o ceremonie din capitala Kabul, vineri, omorand cel putin 27 de persoane, in cel mai sangeros atac din capitala Afganistanului de la momentul in care SUA ajungeau la un acord privind.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )