Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prima declaratie a barbatului care a spulberat ursul in Harghita

Antena3 Antena3,
Prima declaratie a barbatului care a spulberat ursul in Harghita

Barbatul din localitatea mureseana Acatari, care a avut ghinionul sa loveasca un urs pe o sosea din Harghita, este tata a sase copii, iar acum a ramas fara masina cu care isi transporta. continuă pe Antena3

Marturia barbatului care si-a pierdut sotia si copilul dupa deratizarea blocului din Timisoara. Au crezut ca a vrut sa se sinucida!

Tragedia de la Timisoara a rascolit o tara intreaga, dupa ce trei persoane au murit, iar alte 40 au ajuns la spital, cu simptome foarte grave. Ancheta deschisa de autoritati a aratat si ca printre victimele dezinsectiei ucigase, pe care a efectuat-o patronul unei firme din oras, s-au numarat si doi copii, dar si o .

Digi24: Cazul Timisoara. Marturia cutremuratoare a barbatului care si-a pierdut familia: Medicii s-au gandit ca sotia a incercat sa se sinucida

Autoritatile sunt din nou in alerta la Timisoara. De azi-noapte si pana azi au mai fost trei apeluri la 112, locatari din acelasi bloc in care trei persoane si-au pierdut viata. intre timp, barbatul care si-a pierdut sotia si copilul de doar trei ani a povestit pentru Digi24 momentele cumplite prin care a trecut familia lui.

A sunat la 112 ca sa ceara ajutorul politistilor. Detaliul inedit pe care l-a uitat barbatul din Galati

Culmea prostiei pentru un barbat din Tecuci, judetul Galati. Moldoveanul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul politiei pentru ca a fostagresat verbal de catre un prieten. Barbatul uitase insa un detali.

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )