Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prima declaratie a lui Gica Popescu dupa eliberarea din inchisoare

România Liberă România Liberă,
Prima declaratie a lui Gica Popescu dupa eliberarea din inchisoare

Fostul international Gica Popescu a declarat, miercuri, la iesirea din inchisoare ca isi doreste sa revina in lumea fotbalului. continuă pe România Liberă

Gica Popescu, dupa eliberarea din inchisoare: As vrea sa spun ca am trecut cu bine peste aceasta perioada grea, dar din pacate nu pot spune asta

Gica Popescu este in mod oficial in libertate. Fostul capitan al nationalei Romaniei a fost eliberat miercuri seara, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in Dosarul Transferurilor de jucatori.

Gica Popescu, prima reactie dupa iesirea din inchisoare

Gica Popescu a fost eliberat conditionat din inchisoare, miercuri, si a facut seara si primele declaratii de la iesire.

Gica Popescu, eliberat conditionat, dupa un an si opt luni de inchisoare

Fotbalistul Gica Popescu a fost eliberat conditionat, miercuri, de catre Instanta Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat pedeapsa de aproximativ doi ani, primita in dosarul transferurilor de jucatori. Decizia Tribunalului Ilfov este definitiva, relateaza Mediafax.

Gica Popescu eliberat din inchisoare!

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri, 4 noiembrie, sa respinga apelul formulat de procurorii DNA la propunerea de eliberare conditionata a fostului international Gica Popescu.

Nu se mai tin balurile de boboci dupa incendiul din Colectiv

Dupa incendiul din Colectiv, de vineri seara, multi patroni de cluburi renunta la a mai organiza baluri de boboci in acest an. Din respect pentru victime ori constienti ca au nereguli in ograda.

Cum arata Adi Despot dupa incendiul din Colectiv

Adi Despot si-a facut ieri aparitia la Sibiu, la conferinta in cadrul caruia le-a vorbit studentilor de la Universitatea Lucian Blaga inclusiv despre cele intamplate vineri seara, in clubul Colectiv.

PROTESTE de amploare in tara, dupa incendiul din Colectiv

PROTESTE de amploare au avut loc in tara, marti seara, dupa incendiul din Colectiv . Sute de oameni din orase precum Arad, Cluj, Brasov sau Sibiu au cerut stoparea coruptiei.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Organizatorii RockNIasi 2015, obligati sa anuleze festivalul, dupa incendiul din Colectiv

A treia zi a Festivalului RockNIasi 2015, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, a fost anulata, dupa tragedia din clubul Colectiv, informeaza Mediafax.

Unul dintre patronii clubului Colectiv, PRIMA DECLARATIE dupa tragedie: O parte din mine a murit

Unul dintre patronii clubului Colectiv, Costin Mincu, a declarat, pentru prima data de la tragedie, ca simte ca o parte din el a murit in 30 octombrie si ca sta cu capul plecat in fata justitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )