Libnet.ro
UNICEF

06:15

Prima infrangere a sezonului pentru Legia Varsovia

Online Sport Online Sport,
Prima infrangere a sezonului pentru Legia Varsovia

Legia Varsovia, adversara Stelei din playoff-ul Ligii Campionilor, a suferit, sambata seara, prima infrangere a sezonului. continuă pe Online Sport

Prima reactie a antrenorului echipei Legia Varsovia: Nu voiam sa jucam cu romanii!

Vestea ca Steaua se va confrunta cu Legia Varsovia nu a fost pe placul tehnicianului echipei poloneze, care nu s-a aratat bucuros de meciul cu ros-albastrii.

Prezentarea echipei Legia Varsovia, adversara Stelei in playoff-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti va intalni cel mai dificil adversar posibil dintre cele cinci aflate in urna necapilor de serie la tragerea la sorti.

Prezentarea echipei Legia Varsovia, adversara Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor

Sortii au decis: adversara Stelei in ultima faza dinaintea grupelor Ligii Campionilor este detinatoarea titlului din Polonia, Legia Varsovia, o echipa care s-a jucat cu Rapid, in urma cu doua sezoane, in grupele Ligii Europa.

Cum trateaza presa poloneza meciul dintre Steaua si Legia Varsovia

Steaua va intalni Legia Varsovia in playoff-ul pentru grupele Champions League, confruntare privita cu ochi buni de presa poloneza. Ros-albastrii vor juca prima mansa pe teren propriu, urmand ca partida decisiva din retur sa se desfasoare in Polonia.

Play-off LC: Steaua - Legia Varsovia, intalnire decisiva pentru grupele Ligii Campionilor.

Steaua va intalni campioana Poloniei, Legia Varsovia, in play-off-ul Ligii Campionilor, intalnire decisiva pentru calificarea in grupele ligii. Legia este cel mai dificil adversar pe care il putea nimeri campioana Romaniei in cadrul tragerilor la sorti de azi, de la Nyon. Steaua va disputa primul meci impotriva Legia pe data de 20/21 august, pe teren propriu, returul urmand sa fie jucat la Varsovia, pe 27/28 august. Calificarea in grupele Ligii va fi mai dificila decat se asteptau stelistii .

Steaua vs Legia Varsovia - Preturile biletelor

Steaua a anuntat, vineri, preturile biletelor pentru partida tur cu Legia Varsovia, contand pentru play-off-ul Champions League. Cel mai ieftin tichet va fi de 20 de lei. Meciul se va disputa pe 21 august, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Reghecampf se teme de Legia Varsovia

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, este de parere ca Legia Varsovia este un adversar puternic, dar ca formatia sa se va pregati pentru a obtine calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Ce spune Reghecampf despre Legia Varsovia

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, este de parere ca Legia Varsovia este un adversar puternic, dar ca formatia sa se va pregati pentru a obtine calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Steaua - Legia Varsovia in playoff-ul Champions League

Norocul proverbial al Stelei nu a mai tinut la tragerea la sorti pentru faza playoff a Champions League. Campioana Romaniei va intalni cel mai puternic adversar posibil in aceasta etapa a competitiei. Legia Varsovia este campioana Poloniei si liderul la zi in acest sezon.

Steaua Bucuresti va intalni Legia Varsovia in play-off-ul Ligii Campionilor

Patru foste campioane europene - Steaua, PSV, Celtic si AC Milan - si patru echipe care spera sa ajunga in grupele Ligii Campionilor pentru prima oara s-au aflat printre cele 20 de cluburi care au luat parte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )