Libnet.ro
UNICEF

16:00

Steaua Bucuresti va intalni Legia Varsovia in play-off-ul Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Steaua Bucuresti va intalni Legia Varsovia in play-off-ul Ligii Campionilor

Patru foste campioane europene - Steaua, PSV, Celtic si AC Milan - si patru echipe care spera sa ajunga in grupele Ligii Campionilor pentru prima oara s-au aflat printre cele 20 de cluburi care au luat parte. continuă pe Antena3

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a remizat cu Dinamo Tbilisi in returul de pe National Arena, scor 1-1. Ros-albastrii s-au calificat gratie victoriei din partida tur, scor.

UPDATE Steaua - Lista posibililor adversari din play-off-ul Champions League. Toate rezultatele din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

UPDATE Steaua a trecut de Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar al Champions League 3-1 la general), iar acum asteapta numele adversarului din play-off-ul competitiei. Miercuri seara, Austria Viena si Legia Varsovia au obtinut calificarea in play-off in urma a doua rezultate nule. Tragerea la sorti din play-off-ul Champions League va avea loc vineri, de la ora 13:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Steaua - Lista posibililor adversari din play-off-ul Champions League

Steaua a trecut de Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar al Champions League 3-1 la general), iar acum asteapta numele adversarului din play-off-ul competitiei.

UEFA elogiaza Steaua pentru calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor

Dupa calificarea Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor, site-ul UEFA a laudat echipa lui Reghecampf pentru aceasta performanta, sustinand ca atentia ros-albastrilor se indreapta acum catre tragerea la sorti a meciurilor din play-off.

Celtic Glasgow s-a calificat cu emotii in play-off-ul Ligii Campionilor. Steaua, cap de serie la tragerea la sorti

Aflata la adapostul unui subred 1-0 obtinut in partida tur, campioana Scotiei, Celtic Glasgow, s-a calificat cu mari emotii in play-off-ul Ligii Campionilor. Alb-verzii au remizat, scor 0-0, in deplasare la.

Astra Giurgiu a remizat cu AS Trencin, scor 2-2, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa.

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a terminat la egalitate, joi, pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 2-2 0-0), cu formatia slovaca AS Trencin, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, potrivit Mediafax. In tur, scorul a fost 3-1 in favoarea giurgiuvenilor, astfel ca Astra s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa cu scorul general de 5-3. Pentru Astra au marcat Ivanovski, in minutul 86, si Tembo, in minutul 89, in timp ce pentru AS .

Petrolul a invins cu scorul de 2-1 echipa olandeza Vitesse Arnhem: Ploiestenii s-au calificat in play-off-ul Ligii Europa

Petrolul Ploiesti s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), echipa olandeza Vitesse Arnhem, in mansa secunda a turului trei preliminar al .

Seara romanilor in Europa League. Astra, Pandurii si Petrolul s-au calificat in play-off-ul competitiei

Petrolul Ploiesti, Astra Giurgiu si Pandurii Targu Jiu s-au calificat in play-off-ul Europa League in urma partidelor disputate joi seara. Daca pentru Astra misiunea a fost mai usoara cu Trencin, pe care o.

Pandurii a invins pe Hapoel si s-a calificat in play-off-ul pentru grupele Europa League

Pandurii a aratat o alta fata la Tel Aviv si a reusit sa invinga in fata israelienilor de la Hapoel cu 2-1. Echipa gorjeana s-a calificat in play-off-ul pentru grupele Europa League.

Pandurii a invins Hapoel Tel-Aviv, scor 2-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa.

Echipa Pandurii Targu Jiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-1), formatia israeliana Hapoel Tel-Aviv, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei. Cele doua echipe au terminat la egalitate mansa tur, scor 1-1, iar Pandurii Targu Jiu s-a calificat cu scorul general de 3-2. Golurile gorjenilor au fost marcate de Eric 34 si Ciucur 50, in timp ce pentru gazde a inscris Damari, in minutul 21, din penalti. Hapoel .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,29 seconds )