Libnet.ro
UNICEF

05:45

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu a fost postata pe Facebook de Ruxandra Dragomir. Blonda protejata de Traian Basescu apare imbracata in roz, din cap pana in picioare. Prietena Elenei. continuă pe Antena3

Elena Udrea, in arest la domiciliu: este asteptata azi la DNA pentru a sustine denuntul facut impotriva sefului SRI Florian Coldea

Elena Udrea este asteptata, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da lamuriri in legatura cu denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea.

Cazul Elena Udrea: catuse noi dupa scenariu vechi

Elena Udrea arest la domiciliu. Deputatii juristi au aprobat o noua cerere DNA de arestare a Elenei Udrea. Daca decizia va fi mentinuta si de plenul Camerei Deputatilor, saptamana viitoare Udrea ar putea ajunge din nou la beci.

Deputatii juristi, un nou aviz pentru Elena Udrea. Avocatul Marius Striblea: Vom cere amanare

Elena Udrea arest la domiciliu. Deputatii juristi se reunesc astazi pentru a supune la vot noile cereri DNA privind inceperea urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei infractiuni de luare de mita. Udrea este asteptata la sedinta Comisiei Juridice.

Editie speciala: in ce calitate a vizitat-o William Brinza pe Elena Udrea, in arest, de Ziua indragostitilor

Adrian Ursu a prezentat, la Editia Speciala de miercuri seara, de la Antena 3, documentul care arata cum a fost posibila vizita lui William Brinza la Elena Udrea, aflata in arestul Politiei Capitalei, de Ziua.

Editie Speciala: in ce calitate a vizitat-o William Brinza pe Elena Udrea, in arest, de Ziua indragostitilor

Adrian Ursu a prezentat, la Editia Speciala de miercuri seara, de la Antena 3, documentul care arata cum a fost posibila vizita lui William Brinza la Elena Udrea, aflata in arestul Politiei Capitalei, de Ziua.

Elena Udrea merge la DNA pentru audieri in denuntul facut impotriva generalului Florian Coldea

Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis dispunerea masurii de arest la domiciliu. Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, Elena.

Elena Udrea a primit girul magistratilor de la inalta Curte pentru a se apara luni in Parlament

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au decis ca Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu, are permisiunea ca luni, intre orele 15. 00 si 19. 00, sa paraseasca locuinta pentru a se prezenta in Parlament la momentul dezbaterii noilor cereri formulate de DNA care o vizeaza pe fostul ministru.

ULTIMUL mesaj postat de Elena Udrea, azi pe Facebook: Ar fi corect sa nu mai vedem asta

Aflata in arest la domiciliu, Elena Udrea se bucura de privilegiile une astfel de decizii, asa ca are timp berechet de a scrie mesaje pe Facebook. Iata cum arata ultimul mesaj, postat astazi:Ieri, in sedinta.

Editie Speciala: Imagini spectaculoase cu ce vede Elena Udrea pe geamul arestului de la ea de acasa

Adrian Ursu a aratat, la Editia Speciala de joi seara, imaginile pe Elena Udrea le vede pe geam, din arestul de la ea de acasa, fosta candidata la prezidentiale afandu-se in arest la domiciliu, in dosarul.

Prima noapte de lux, dupa sase petrecute in celula. Elena Udrea, eliberata din inchisoare. Ce va face astazi

Elena Udrea a petrecut prima noapte acasa, dupa ce a fost eliberata din Arestul Capitalei. Magistratii au hotarat ca, dupa o saptamana in celula, fostul ministru al Dezvoltarii sa ramana in arest la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )