Libnet.ro
UNICEF

09:30

Editie Speciala: Imagini spectaculoase cu ce vede Elena Udrea pe geamul arestului de la ea de acasa

Antena3 Antena3,
Editie Speciala: Imagini spectaculoase cu ce vede Elena Udrea pe geamul arestului de la ea de acasa

Adrian Ursu a aratat, la Editia Speciala de joi seara, imaginile pe Elena Udrea le vede pe geam, din arestul de la ea de acasa, fosta candidata la prezidentiale afandu-se in arest la domiciliu, in dosarul. continuă pe Antena3

Editie speciala: in ce calitate a vizitat-o William Brinza pe Elena Udrea, in arest, de Ziua indragostitilor

Adrian Ursu a prezentat, la Editia Speciala de miercuri seara, de la Antena 3, documentul care arata cum a fost posibila vizita lui William Brinza la Elena Udrea, aflata in arestul Politiei Capitalei, de Ziua.

Editie Speciala: in ce calitate a vizitat-o William Brinza pe Elena Udrea, in arest, de Ziua indragostitilor

Adrian Ursu a prezentat, la Editia Speciala de miercuri seara, de la Antena 3, documentul care arata cum a fost posibila vizita lui William Brinza la Elena Udrea, aflata in arestul Politiei Capitalei, de Ziua.

Elena Udrea, in arest la domiciliu. IMAGINI de la iesirea sa din arestul Politiei Capitalei

40 - Elena Udrea a mers, marti seara, la Sectia 2 Politie, imediat dupa iesirea din arestul Politiei Capitalei, pentru a fi luata in evidenta. 07 - Elena Udrea va fi plasata in.

Elena Udrea, in arest la domiciliu. IMAGINI de la iesirea sa din arestul Politiei Capitalei

07 - Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu, au decis magistratii Instantei Supreme, marti seara, care au judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie.

Elena Udrea, pusa sub arest la domiciliu

ACTUALIZARE 21:24 Udrea, citata la DNA pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul impotriva lui Coldea Elena Udrea este citata la DNA, maine, la ora ora 9:30, pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea, a anuntat avocatul ei, Marius Striblea, potrivit surselor din presa. Anuntul a fost facut dupa iesirea Elenei Udrea din arest. * Udrea, la iesirea din arest: Probabil ca voi merge maine in Parlament ----------- Elena Udrea a fost plasata in arest la domiciliu, potrivit deciziei definitive a inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul Microsoft, potrivit surselor judiciare.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru audieri: imi voi sustine denuntul impotriva domnului Coldea (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, declarand ca isi va sustine denuntul impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din .

Elena Udrea, citata maine la DNA in dosarul Microsoft

Elena Udrea este citata maine la DNA in dosarul Microsoft. Aceasta a parasit, cu putin timp in urma, Arestul central al Politiei Capitalei. Elena Udrea a declarat, marti seara, ca nu ar vrea sa spuna.

Elena Udrea va fi eliberata: iCCJ a decis inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu. Avocat: Va cere voie procurorilor sa participe la sedinta din Parlament (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au decis, marti, ca masura arestului preventiv sa fie inlocuita cu masura arestului la domiciliu in cazul Elenei Udrea. Elena Udrea are interdictie sa iasa din casa fara voia.

VIDEO Inalta Curte: Elena Udrea, in arest la domiciliu

Inalta Curte pentru Casatie si Justitie ICCJ) a inlocuit marti masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu in cazul deputatului Elena Udrea, decizia fiind definitiva, informeaza Agerpres. Elena Udrea a primit miercurea trecuta mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500. 000 de euro, precum si pentru spalare de bani. Ora 20:15 Elena Udrea a fost eliberata din Arestul Politiei Capitalei.

Elena Udrea, la iesirea din sala de judecata: Va pup, va astept vineri (VIDEO)

Va pup, va astept vineri, a declarat Elena Udrea la iesirea din sala de judecata. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat contestatia la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )