Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prima reactie a lui Iohannis in cazul Vasile Blaga: Am vorbit cu Blaga la telefon, inainte sa mearga la DNA

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Iohannis in cazul Vasile Blaga: Am vorbit cu Blaga la telefon, inainte sa mearga la DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca a vorbit la telefon cu fostul copresedinte PNL Vasile Blaga, inainte ca acesta sa mearga la DNA Ploiesti, fostul copresedinte al PNL fiind cel care l-a contactat pe liderul de la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Vasile Blaga: PNL este in criza

Klaus Iohannis a comentat, joi, criza politica din PNL, dupa demisia copresedintelui Vasile Blaga, ca urmare a inceperii urmaririi penale pe numele sau, intr-un dosar de coruptie. Vom reveni cu.

PNL, reactie dupa demisia lui Vasile Blaga: Conducerea partidului se va reuni la sfarsitul saptamanii

Purtatorul de cuvant al PNL, Adriana Saftoiu, a anuntat ca va avea loc o intalnire a conducerii partidului la finalul saptamanii pentru a decide varianta de urmat dupa demisia lui Vasile Bl.

Klaus Iohannis: Am vorbit cu Vasile Blaga la telefon inainte sa mearga la DNA Ploiesti, m-a sunat si mi-a spus ca merge acolo (VIDEO)

Klaus Iohannis a precizat intr-o declaratie acordata presei ca stia ca Vasile Blaga va merge la DNA, acesta sunandu-l inainte de a se prezenta in fata procurorilor pentru a il.

Elena Udrea, reactie la punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga. Explicatiile date la DNA de fosta sefa PMP

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri dupa-amiaza la sosirea la DNA Ploiesti ca este neasteptata punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga, aratand totodata, prin trimitere la.

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i.

Alina Gorghiu, dupa demisia lui Vasile Blaga: PNL este alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dupa ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formatiunii politice ca urmare a inceperii urmaririi penale in cazul sau. Si anunta ca PNL il va.

Clotilde Armand ii cere demisia lui Vasile Blaga

Clotilde Armand ii cere demisia lui Vasile Blaga, intr-un mesaj postat pe Facebook, in care afirma ca este singura solutie morala a liderului PNL, in cazul in care se.

Klaus Iohannis: Situatia lui Vasile Blaga este o surpriza foarte neplacuta si prin aceasta evolutie PNL a ajuns intr-o situatie complicata. Presedintele spune ca demisia a fost o atitudine politica corecta

PNL este intr-o situatie foarte complicata, dupa ce Vasile Blaga a demisionat de la conducerea formatiunii, ca urmare a punerii sale sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, a sustinut, joi, presedintele Klaus Iohannis.

Miza executiei politice a lui Vasile Blaga

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit miercuri seara, la Antena3, despre miza executiei politicea lui Vasile Blaga. Din punctul meu de vedere, eun semnal dat lui Traian Basescu si lui Sebastian.

Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti: Acesta ar fi suspect de trafic de influenta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, s-a prezentat miercuri la DNA Ploiesti pentru a fi audiat. Conform unor surse, acesta ar fi suspect de trafic de influenta. Vasile Blaga a declarat la sosire la DNA ca nu stie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )