Libnet.ro
UNICEF

18:15

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a intrat in turul al doilea: E vremea unirii!

Playtech Playtech,
Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a intrat in turul al doilea: E vremea unirii!

Premierul Ludovic Orban a avut prima reactie dupa ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a intrat in turul al doilea. Seful Executivului crede ca, in turul al doilea, Iohannis are toate sansele sa castige al doilea mandat de presedinte. Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a castigat detasat turul intai al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor partiale, . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, dupa intalnirea cruciala cu guvernatorul BNR: Am discutat solutii pentru indreptarea stricaciunilor

Ludovic Orban a declarat la iesirea sediului BNR, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, ca a discutut cu guvernatorul despre domeniul politicilor fiscale, domeniul politicilor bugetare, dar si cel al policilor.

Continua epurarile din Guvern. Lista cu cei 60 de pesedisti inlaturati de Ludovic Orban dupa primele trei zile

Inca 20 de secretari de stat si consilieri au fost inlaturti astazi din Guvern, se arata intr-o decizie publicata vineri in Monitorul Oficial. Astept sa fac febra musculara de la semnat demiteri, declara Ludovic Orban in prima sedinta de guvern, de miercuri, inlaturand de atunci aproximativ 60 pesedisti din Guvern. O parte dintre acestia nu au mai asteptat sa fie dati afara si si-au prezentat demisia.

Orban, dupa intalnirea cu Isarescu: Am luat decizia coordonarii politicii fiscale cu cea monetara. Ne dorim cresterea colectarii si reducerea evaziunii

Am facut o analiza a situatiei economice, o analiza referitoare la deficite- cel bugetar si cel de cont curent- , o analiza a inflatiei si a evolutiei acesteia, cu toate consecintele legate de dobanzi si de creditare. Toate acestea pentru a corela politicile fiscale cu cele monetare in vederea crearii unui fundament solid pentru dezvoltarea economica. Am luat aceasta decizie de a ne coordona deciziile intre Guvern si BNR, a spus premierul Ludovic Orban dupa iesirea de la discutiile cu Guvernatorul Bancii Centrale, la care a participat si ministrul Finantelor Florin Citu.

GUVERNUL ORBAN SI-A INTRAT IN ATRIBUTII Restructurare drastica in administratia publica

Guvernul Orban va avea 16 ministere, conform ordonantei de urgenta adoptata ieri de membrii noului Executiv de la Palatul Victoria. Cei 16 ministri vor avea un mandat dificil, asa cum a precizat, in deschiderea sedintei de guvern, presedintele Klaus Iohannis, care a fost invitat sa participe de catre premierul Ludovic Orban.

Orban: Iohannis va obtine cel putin 62% din voturi in turul al doilea

Klaus Iohannis va obtine peste 62% in al doilea tur de scrutin, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban. Am avut ca obiectiv un scor de peste 40% in primul tur si sunt convins, dupa cum arata datele, ca.

Probleme la inlocuirea si suplimentarea delegatilor din sectiile de votare. Premierul Ludovic Orban reclama viteza foarte lenta de reactie a BEC (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, acuza lentoarea cu care Biroul Electoral Central reactioneaza in inlocuirea de delegati de la sectiile de votare, respectiv in suplimentarea lor, avand in vedere numarul.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

Theodor Paleologu, prima reactie dupa votul la alegerile prezidentiale: Am dovedit ca suntem destepti si multi

Theodor Paleologu a obtinut 5,6% din voturile alegatorilor in primul tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PMP a oferit prima reactie dupa ce a aflat rezultatul Exit-Poll Curs-Avangarde, din care reiese ca presedintele Klaus Iohannis 39%) si Viorica Dancila 22,5%) merg in turul 2 de scrutin. Reactia lui Theodor Paleologu, dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale .

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Ce au discutat Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis, intr-o sedinta informativacare a avut loc joi, la Palatul Cotroceni,mai multe date oficiale care arata cu exactitate situatia economica a tarii.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fost chemat de urgenta joi la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )