Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prima reactie a lui Ponta dupa criticile lui Traian Basescu.

România Liberă România Liberă,
Prima reactie a lui Ponta dupa criticile lui Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu il intereseaza criticile la adresa sa din partea presedintelui Traian Basescu. Ce spune presedintele Basescu nu ma intereseaza. Eu mi-am facut datoria ca premier in fata cetatenilor tarii. Decizia pe Rosia Montana o ia doar Parlamentul, a declarat Victor Ponta intr-o conferinta. Citeste si Basescu: Premierul a GRESIT ca a trimis Rosia Montana in Parlament Presedintele Traian Basescu a a declarat luni ca premierul a gresit ca a trimis Rosia . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Crin Antonescu si Ponta - dezastre pentru Romania / Trimiterea legii privind acordul cu Rosia Montana in Parlament este o lasitate a guvernului / Ponta aduce aminte de stilul lui Adria

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana?Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Trimiterea legii privind acordul cu Rosia Montana in Parlament este o lasitate a guvernului / Ponta aduce aminte de stilul lui Adrian Nastase

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca el cunoaste doua femei care ii intrec in dezbaterile publice pe CrinAntonescu si pe Victor Ponta. Stiu doua femei care.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi proiectul Rosia Montana?

Presedintele Traian Basescu l-a intrebat indirect luni, pe premierul Victor Ponta, in cadrul unui interviu in exclusivitate pentru Adevarul, cati bani a primit de pe urma proiectului Rosia Montana. Acuzele.

Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit .

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca Monica Macovei si Elena Udrea sunt singurele femei din clasa politica care ar fi pregatite pentru functia de presedinte al.

Traian Basescu, la Adevarul Live: Am un pact de coabitare cu Victor Ponta, dar nu am un pact al tacerii

Presedintele Traian Basescu a afirmat, la Adevarul Live, ca pactul de coabitare dintre presedinte-premier nu consta doar in aprecieri la adresa Executivului, precizand ca premierul nu trebuie sa confunde sprijinul cu complicitatea.

A aparut prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepoata acestuia (FOTO)

Pe site-urile de socializare a aparut deja prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepotica acestuia, fiica Eelenei Basescu, relateaza B1 TV. Eelena Basescu a nascut, sambata noapte, o fetit.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )