Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prima reactie a ministrului propus la Dezvoltare dupa ce s-a aflat ca nu a declarat adevarata suprafata a casei sale si a platit un impozit mai mic

Antena3 Antena3,
Prima reactie a ministrului propus la Dezvoltare dupa ce s-a aflat ca nu a declarat adevarata suprafata a casei sale si a platit un impozit mai mic

Deputatul PNL Ion Stefan, propus ministru al Dezvoltarii, isi recunoaste greseala si anunta ca va plati ceea ce este de platit la Primaria Focsani pentru casa in care locuieste. Legea este lege. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. Numarul 6 mondial a recunoscut ca a avut un meci greu cu sportiva canadiana de origine romana si le-a multumit fanilor romani care au sustinut-o in China. Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Am .

Dezvaluire-bomba in cazul ministrului propus la Dezvoltare in Guvernul Orban: Am putea vorbi de evaziune fiscala

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, a declarat, luni, la Antena 3, ca in evidentele celor de la Taxe si impozite casa ministrului propus la Dezvoltare, Stefan Ion, apare ca avand o suprafata de.

Prima reactie a lui Ion Stefan dupa ce s-a aflat ca nu a declarat adevarata suprafata a casei sale si a platit un impozit mai mic

Deputatul PNL Ion Stefan, propus ministru al Dezvoltarii, isi recunoaste greseala si anunta ca va plati ceea ce este de platit la Primaria Focsani pentru casa in care locuieste. Legea este lege.

Dezvaluire-bomba in cazul ministrului propus care ar avea o casa de 910 mp: Am putea vorbi de evaziune fiscala

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, a declarat, luni, la Antena 3, ca in evidentele celor de la Taxe si impozite casa ministrului propus la Dezvoltare, Stefan Ion, apare ca avand o suprafata de.

Ministrul propus la Dezvoltare, dupa ce primarul Focsaniului l-a acuzat ca nu a platit impozit pentru locuinta de 910 metri patrati: Am gresit, voi plati tot

Ministrul propus la Dezvoltare Ion Stefan raspunde intr-o postare pe Facebook acuzatiilor primarului orasului Focsani conform carora nu a platit impozit pentru locuinta de 910 metri patrati pe care o detine, spunand ca a gresit, ca va remedia situatia si va plati retroactiv, el remarcand insa ca in 19 ani de cand detine casa, Primaria nu a constatat aceasta neregula.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

Basescu, ironic la adresa ministrului propus al Dezvoltarii, care detine o casa de peste 900 de metri patrati: A vrut sa faca mall si i-a iesit casa

Europarlamentarul Traian Basescu l-a ironizat, vineri, intr-o emisiune televizata, pe ministrul propus al Dezvoltarii Regionale, Ion Stefan, care detine o casa de peste 900 de metri patrati, fostul sef al statului spunand: A vrut sa faca mall si i-a iesit casa. Basescu a afirmat, insa, ca ministrul propus nu e prost si a facut avere exclusiv din contracte in mediul privat.

Emeric Ienei, prima reactie dupa ce Dan Barna s-a oferit sa-i dea un autograf: Este o chestie de inteligenta

Emeric Ienei a reactionat dupa intalnirea de la Oradea, cu Dan Barna, si a comentatimaginile devenite virale, cu candidatul USR-Plus la prezidentiale oferindu-se sa-i ofere un autograf marelui antrenor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )