Libnet.ro
UNICEF

21:30

Emeric Ienei, prima reactie dupa ce Dan Barna s-a oferit sa-i dea un autograf: Este o chestie de inteligenta

Antena3 Antena3,
Emeric Ienei, prima reactie dupa ce Dan Barna s-a oferit sa-i dea un autograf: Este o chestie de inteligenta

Emeric Ienei a reactionat dupa intalnirea de la Oradea, cu Dan Barna, si a comentatimaginile devenite virale, cu candidatul USR-Plus la prezidentiale oferindu-se sa-i ofere un autograf marelui antrenor. continuă pe Antena3

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

VIDEO Moment jenant. Dan Barna s-a oferit sa-i dea un autograf lui Emeric Ienei

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, a fost protaganistul unui moment jenant. Aflat in campanie la Oradea, politicianul s-a intalnit pe strada cu Emeric Ienei si s-a autopropus din senin sa-i dea un autograf antrenorului care a castigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni.

Dan Barna, reactie dupa stirea ca nu l-ar fi recunoscut pe Emerich Ienei: E la fel de credibil precum informatia ca s-a aflat ca nu beau apa lichida

Dan Barna a anuntat ca informatia potrivit careia nu l-ar fi recunoscut pe fostul mare antrenor Emerich Ienei in timpul vizitei la Oradea este falsa. Ieri, la Oradea, am avut bucuria sa il intalnesc.

Digisport: Gafa de proportii! Dan Barna l-a intrebat pe Emerich Jenei daca vrea sa-i ofere un autograf. VIDEO cu momentul uluitor

Gafa de proportii facuta de Dan Barna. Acesta se afla in campanie electorala la Oradea, iar acolo a dat nas in nas cu Emerich Jenei. Candidatul la Presedintie s-a oferit sa-i dea un autograf fostului castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua.

Emerich Jenei a explicat de ce nu a refuzat autograful de la Dan Barna: E o chestiune de inteligenta. Care politician a facut un gest similar in fata fostului antrenor (VIDEO)

Emerich Jenei a avut o reactie diplomata dupa dialogul cu Dan Barna, in care liderul USR s-a oferit sa-i dea un autograf. Fostul mare antrenor a dat de inteles ca e semn de inteligenta sa nu refuzi o astfel de.

Dan Barna, afectat de ancheta RISE Project. Cat a scazut in sondaje

Dan Barna a scazut de la 19,7% la 18,5% in intentia de vot in luna octombrie, fata de septembrie, arata un sondaj intern USR, efectuat dupa motiunea de cenzura si dupa aparitia anchetei Rise Project despre.

VIDEO Dan Barna acuza un fake news, dupa ce o parte a presei a scris ca s-a oferit sa-i dea un autograf lui Emerich Jenei, fara a-l recunoaste

Dan Barna acuza un fake news, dupa ce o parte a presei a relatat ca liderul USR i-ar fi cerut un autograf lui Emerich Jenei, fara a-l recunoaste pe fostul mare antrenor.

VIDEO Dan Barna, asteptat cu lautari in Arad Canta cucu-n Bucovina, rescris pentru el: E Dan Barna, stie oricine Pentru mine, pentru tine Alianta il sustine Stie ca are pe cine

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a fost intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina. Aici este sarbatoare Fiindca USR-ul are Pe Dan Barna invitat Mai de seama candiat, i-au cantat lautarii lui Dan Barna.

Ponta, despre dosarul lui Dan Barna de la DNA: Mi se pare o situatie comica; domnul Barna a intrat in politica cu tema penalii sa plece din politica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, ca situatia lui Dan Barna este comica, intrucat are dosar la DNA, desi a intrat in politica cu tema Fara penali in functii publice. Ponta sustine ca Barna nu este pregatit pentru candidatura la Presedintie.

Basescu: Favorita la intrarea in turul doi este Dancila, care e pe trend de crestere Dan Barna a stins lumina campaniei; vorbeste prostii de doua ori pe zi

Europarlamentarul Traian Basescu afirma ca presedintele PSD, Viorica Dancila, care sanse din ce in ce mai mari de a intra in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce sansele presedintelui USR, Dan Barna, scad. Dan Barna a stins lumina campaniei, spune Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )