Libnet.ro
UNICEF

23:45

Prima reactie a PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani

Partidul Social Democrat a reactionat dupa anuntul DNA privind inculparea fostului primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani si spune ca decizia acestuia de a se suspenda din partid este un gest de onoare. PSD nu face insa nicio precizare legat de prezenta lui Tudorache pe lista PSD Bucuresti la Camera Deputatilor, pe pozitia a doua. continuă pe Hotnews

Prima reactie din PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache: Suntem convinsi ca-si va dovedi nevinovatia

PSD a transmis un mesaj sambata dupa ce DNA l-a inculpat pe fostul primar al Sectorului 1 din Capitala, Daniel Tudorache, pentru trafic de influenta si spalare de bani. Social-democratii afirma ca decizia lui Tudorache de a se autosuspenda din partid este un gest de onoare si subliniaza ca fostul primar isi va dovedi nevinovatia.

Andreea Tonciu nu-si revine psihic. Prima reactie dupa inmormantarea bunicii

Andreea Tonciu trece prin momente grele. Vedeta si-a pierdut bunica in urma cu cateva zile. Primele declaratii ale brunetei dupa ce si-a luat adio de la cea care a crescut-o. Andreea Tonciu si-a pierdut bunica. Primele declaratii dupa inmormantare: De patru zile nu dorm. Gandul meu este numai la ea in urma cu trei zile, .

Noua iubita a lui Alin Oprea rupe tacerea. Prima reactie dupa divortul anului: nu s-a mai abtinut

Alin Oprea si-a gasit fericirea si linistea in noua sa partenera. Scandalul cu mama copiilor sai s-a calmat, desi nu s-a rezolvat in totalitate, dar cu toate astea cantaretul a reusit sa dea trecutului acuzatiile si jignirile primite si sa se bucure de femeia care i-a adus linistea in cea mai mare furtuna. Ce spune .

Violeta Alexandru, infectata cu virusul mortal. Prima reactie a ministrului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat pe contul personal de Facebook ca a fost depistata pozitiv la testul coronavirus. Voleta Alexandru este al treilea ministru al Guvernului Orban care a fost infectata cu virusul ucigas, dupa ministrii Lucian bode si Virgil Popescu. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, infectata cu coronavirus. Este al treilea ministru al Guvernului .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, confirmata cu COVID-19. Prima reactie a oficialului Guvernului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a fost confirmata cu COVID-19. Oficialul Guvernului Romaniei a oferit o prima reactie pe pagina sa de Facebook. Ministrul PNL a precizat ca a intrat in izolare si ca.

Daniel Tudorache anunta ca a decis sa se suspende din PSD, dupa ce a fost plasat sub control judiciar: Nu doresc sa pun in pericol sansele reale de castigare a alegerilor parlamentare

Fostul primar al Sectorului1, Daniel Tudorache, a anuntat sambata dimineata ca se suspenda din PSD, in contextul in care a fost plasat sub control judiciar de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )