Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prima surpriza la Roland Garros - Angelique Kerber (favorita 5), eliminata in runda inaugurala de Anastasia Potapova

Hotnews Hotnews,
 Prima surpriza la Roland Garros - Angelique Kerber (favorita 5), eliminata in runda inaugurala de Anastasia Potapova

Prima zi de intreceri de la Roland Garros a adus deja prima eliminare surpriza pe tabloul de simplu feminin. Angelique Kerber 5 WTA), cap de serie numarul 5, a parasit inca din primul tur competitia pariziana, fiind invinsa in doua seturi de rusoaica Anastasia Potapova 81 WTA), scor 6-4, 6-2. continuă pe Hotnews

Primul meci, prima surpriza imensa la Roland Garros! Angelique Kerber, eliminata de o rusoaica de 18 ani

Angelique Kerber, locul 5 WTA, a fost invinsa, duminica, in primul tur de la French Open, scor 6-4, 6-2, de rusoaica Anastasia Potapova, locul 81 WTA.

Roland Garros (f): Karolina Pliskova, Sloane Stephens si Elina Svitolina, calificate in turul al doilea - Angelique Kerber, eliminata

Karolina Pliskova cap de serie 2), Sloane Stephens 7) si Elina Svitolina 9) s-au calificat fara emotii in turul al doilea de la Roland Garros, obtinand victorii in minimum de seturi. Surpriza zilei de duminica a fost furnizata de rusoaica Anastasia Potapova 18 ani), care a eliminat-o din competitiei pe germana Angelique Kerber, favorita numarul 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Joi seara a avut loc stabilirea tintarului meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Ce spune Simona Halep despre prima adversara de la Roland Garros si cum va contracara jocul ei

Simona Halep va juca impotriva australiencei Alja Tomljenovici, locul 47 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros.

Roland Garros va debuta duminica - Roger Federer, Karolina Pliskova sau Sloane Stephens vor juca in prima zi de concurs (Programul complet al meciurilor)

A mai ramas o singura zi pana la startul Roland Garros-ului, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in prima zi de intreceri de la Paris vor putea fi vazuti jucatori precum Roger Federer, Stefanos Tsisipas, Karolina Pliskova, Sloane Stephens, Angelique Kerber sau Elina Svitolina. Romania nu are niciun reprezentant in ziua de debut a competitiei.

Prima favorita eliminata de la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros a debutat, duminica, cu o mare surpriza pe tabloul feminin.

Martina Navratilova, inainte de startul de la Roland Garros: Simona Halep este favorita. Va fi greu sa o invinga cineva

Fosta sportiva Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca desi Naomi Osaka este liderul WTA, din punctul sau de vedere favorita la turneul de la Roland Garros este detinatoarea trofeului, Simona Halep.

Roland Garros 2019. Simona Halep, vazuta drept favorita de o legenda a tenisului feminin

Chrie Evert o vede pe Simona Halep principala pretendenta la tronul de la Roland Garros. Campioana en-titre are un avantaj in fata tuturor candidatelor la castigarea trofeului. Desi a coborat pe locul 3 WTA.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Simona Halep 3 WTA si campioana en-titre) isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris. Sorana Cirstea va avea o adversara de calibru, urmand sa o intalneasca pe Petra Kvitova, favorita nr.

Roland Garros: Roger Federer, prima victorie pe zgura pariziana dupa patru ani

Absent in ultimii patru ani de la Roland Garros, Roger Federer 3 ATP) a revenit pe zgura pariziana cu o victorie in trei seturi. Campionul elvetian a trecut fara emotii de italianul Lorenzo Soneho 73 ATP, 24 de ani), scor 6-2, 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 42 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )