Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Hotnews Hotnews,
 Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod. continuă pe Hotnews

Imperiul lui Liviu Luca din judetul Prahova. Fostul sindicalist detine chiar si un lac

La marginea localitatii Varbila, din judetul Prahova, gasim un domeniu de sase hectare, marca Liviu Luca. Aici si-a construit patru case, din care doua de protocol, are o padure si un lac superb populat cu.

Un primar din judetul Galati isi infiinteaza propriul sistem de alertare prin SMS

Primarul orasului Targu Bujor, din judetul Galati, Laurentiu Gidei, ii roaga pe cetateni sa-i transmita numerele de telefon pentru a fi alertati de catre el prin SMS cu privire la eventualele fenomene meteorologice imediate sau despre evenimente importante din localitate, el afirmand ca asteapta si infiintarea sistemului national de altertare, potrivit News. ro.

Un primar din Prahova, acuzat de violarea vietii private. Ce a putut sa le faca edilul angajatilor din Primarie (FOTO)

Primarul unei comune din Prahova este cercetat dupa ce a fost acuzat de violarea vietii private. O angajata a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie dupa ce edilul Marian Apostol, primar in comuna.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

Instanta suprema a decis ca procesul lui Gabriel Oprea se va relua de la zero. Fostul vicepremier este judecat pentru abuz in serviciu

Procesul in care fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea este judecat pentru abuz in serviciu se va relua de la zero, intrucat unul dintre judecatorii completului, se va pensiona, potrivit deciziei luata, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Planul unui edil din judetul Galati pentru siguranta cetatenilor

Primarul orasului Targu Bujor, judetul Galati, ii roaga pe cetateni sa-i transmita numerele de telefon pentru a fi alertati de catre el prin SMS cu privire la eventualele fenomene meteorologice.

Primarul unui oras din judetul Sibiu trage un semnal de alarma. De ce a plecat pe jos la Bucuresti

Primarul din Copsa Mica, Daniel Mihalache, a plecat, luni, pe jos, spre Bucuresti, pentru a trage un semnal de alarma, orasul fiind in prag de faliment, din cauza penalitatilor pe care primaria trebuie sa.

Lovitura pentru TVR: Raportul de activitate al SRTv pe 2016, respins de comisiile de cultura din Parlament. Daca este respins si de plen, Consiliul de Adminsitratie este demis

Raportul de activitate al Societatii Romane de Televizune pe anul 2016 a fost respins marti de comisiile de cultura din Parlament, cu majoritate de voturi, vot care a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi a sedintei. Consiliul de Administratie al SRTv, in frunte cu presedintele-director general Irina Radu, ar urma sa fie demis daca raportul va fi respins si miercuri in plenul reunit al Parlamentului.

Legenda numelor statiilor de metrou din Capitala. Care este singurul peron din Bucuresti aflat la suprafata

Cum fiecare denumire are propria-i legenda, la fel se intampla si in cazul statiilor de metrou din Capitala. Transportul subteran bucurestean se intinde pe aproape 70 de kilometri si se.

Rusia investeste peste un miliard de dolari in gazoductele din Kurdistanul irakian, inaintea referendumului pentru independenta

Cea mai mare companie energetica rusa, Rosneft, va investi in gazoductele din Kurdistanul irakian, extinzandu-si astfel angajamentul fata de regiune, inaintea votului pentru independenta care va ajuta zona sa devina un exportator major de gaze naturale catre Turcia si Europa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )