Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Baia Mare a cumparat spatiile din fosta Casa a Pionerului pentru Liceul de Arte

Adevărul Adevărul,
Primaria Baia Mare a cumparat spatiile din fosta Casa a Pionerului pentru Liceul de Arte

Alesii locali au aprobat in ultima sedinta de Consiliu Local cumpararea unor spatii care ulterior vor fi folosite de catre elevii de la Liceul de Arte. Este vorba despre o serie de spatii din ceea ce este cunoscut in oras drept Casa Pionerului. continuă pe Adevărul

Primaria Baia Mare a cumparat spatiile din fosta Casa a Pionierului pentru Liceul de Arte

Alesii locali au aprobat in ultima sedinta de Consiliu Local cumpararea unor spatii care ulterior vor fi folosite de catre elevii de la Liceul de Arte. Este vorba despre o serie de spatii din ceea ce este cunoscut in oras drept Casa Pionerului.

HCM Baia Mare incepe meciurile din Play-Off in deplasare la CSM Ploiesti

HCM Baia Mare incepe meciurile din Play-Off in deplasare, primul adversar fiind CSM Ploiesti. Echipa antrenata de Tone Tiselj, care a castigat recent o noua Cupa a Romaniei, a terminat sezonul regulat pe locul 1, in timp ce CSM Ploiesti a terminat pe 8.

Misiune imposibila in Rusia pentru campioana Romaniei. CSM Stiinta Baia Mare vrea o minune in tara lui Putin

CSM Stiinta Baia Mare, misiune imposibila in Rusia. Sambata 2 mai la Soci, incepand cu ora 16, ora Romaniei, campioana Romanieiva la rugby va incerca imposibilul. in 2 mai se va juca mansa retur de calificare pe tabloul principal al Challenge Cup, dintre Enisey STM Krasnoyarsk si CSMStiinta Baia Mare. Baimarenii lui Apjok au de remontat un handicap de zece puncte, 20-30 fiind scorul stabilit pe arena din Baia Mare in data de 18 aprilie.

Tarife majorate la salubritate stradala si menajera in Baia Mare. Propunerea societatii Drusal, respinsa de alesii locali

Operatorul de salubritate din Baia Mare a cerut Consiliului Local o reactualizare a traifelor pentru serviciul public de salubrizare stradala si menajera in municipiul Baia Mare. Doar ca alesii locali au votat pentru respingerea acestei solicitari venite de la cei de la Drusal.

HCM Baia Mare castiga primul meci din Play-Off fara probleme. Victorie in fata CSM Ploiesti

Un meci care nu ar fi trebuit sa puna probleme campioanei Romaniei HCM Baia Mare. Asa a si fost, elevele antrenate de Tone Tiselj reusind sa se impuna, scor 31-20 in fata celor de la CSM Ploiesti, primul meci din Play-Off.

CSM Stiinta Baia Mare pierde disputa cu rusii de la Enisey. Rusii, imposibil de invins

CSM Stiinta Baia Mare avea meci dificil astazi, 2 mai, in Rusia in meciul retur cu rusii de la Enisey. Baimarenii condusi de Eugen Apjok si Vasile Lucaci a pierdut disputa din Rusia cu scorul de 33-12.

Primarul de Baia Mare a dat papucii de lux pentru cizmele de cauciuc. Totul, pentru a planta bujori

Primarul de Baia Mare, Catalin Chereches a dat papucii de lux pentru cizmele de cauciuc pentru cateva minute bune. Totul pentru a participa la o actiune de plantare a unor flori pe Campul Tineretului din municipiu.

Scandal in Piata Izvoarele. Politist lovit de masina. Politia Baia Mare cerceteaza cazul

In cursul serii de 29 aprilie, in Piata Izvoarele din Baia Mare a avut loc un conflict intre fostul administrator al pietei, Constantin Muresan si Politia Locala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )