Libnet.ro
UNICEF

18:45

De ce primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul, dar parlamentarii nu. Exemplul Dragnea

Adevărul Adevărul,
De ce primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul, dar parlamentarii nu. Exemplul Dragnea

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, asa cum cerea un proiect de lege votat de PSD. in schimb, decizia Curtii nu li se aplica si parlamentarilor, care s-au plasat din nou deasupra oamenilor de rand. continuă pe Adevărul

CCR decide azi daca alesii locali condamnati cu suspendare isi pierd mandatul si daca parlamentarii care si-au angajat rudele vor fi sanctionati

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind alesii locali care nu isi pierd mandatul daca sunt condamnati la inchisoare cu suspendare, dar si cea depusa de parlamentari PSD la legea prin care parlamentarii care si-au angajat rude la cabinete inainte de 2013 nu vor mai putea fi sanctionati.

De ce primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul, dar parlamentarii, nu. Exemplul Dragnea

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, asa cum cerea un proiect de lege votat de PSD. in schimb, decizia Curtii nu li se aplica si parlamentarilor, care s-au plasat din nou deasupra oamenilor de rand.

UPDATE: CCR a admis sesizarea lui Iohannis. Primarii condamnati la inchisoare cu suspendare isi pierd mandatul

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, miercuri, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la alesii locali care nu isi pierd mandatul daca sunt condamnati la inchisoare cu suspendare.

Radu Banciu, despre decizia CCR potrivit careia primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele: Iata cat ne-a trebuit de la Revolutie incoace ca sa ajungem la o concluzie fireasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia CCR potrivit careia primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele. Curtea Constitutionala.

Lovitura de la CCR: Primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele (VIDEO)

Curtea Constitutionala a Romaniei le-a aplicat o lovitura primarilor condamnati definitiv cu suspendare, in sensul ca acestia isi vor pierde mandatele gratie acestor condamnari, arata B1.

Liviu Dragnea, reactie dupa decizia CCR privind primarii: Toata lumea stie unde e linia

Legea prin care Parlamentul a decis ca primarii condamnati cu suspendare sa isi pastreze mandatul este neconstitutionala. Judecatorii CCR au admis solicitarea presedintelui Klaus Iohannis care spunea ca mo.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )