Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre decizia CCR potrivit careia primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele: Iata cat ne-a trebuit de la Revolutie incoace ca sa ajungem la o concluzie fireasca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre decizia CCR potrivit careia primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele: Iata cat ne-a trebuit de la Revolutie incoace ca sa ajungem la o concluzie fireasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia CCR potrivit careia primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele. Curtea Constitutionala. continuă pe B1

Radu Banciu, despre conflictul Dragnea-Ponta: Ce musca l-o fi intepat pe fostul premier ca sa isi puna in cap partidul?

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre intalnirea pe care au avut-o membrii PSD inainte de vacanta parlamentara, precum si de conflictul dintre.

Radu Banciu, dupa schimbarea celor patru ministri din cabinetul Ciolos: inca nu s-a nascut romanul care sa faca ceva pentru tara lui. Nimeni nu a adus Romaniei nici macar 25% din cat merita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre remanierea celor patru ministri care a fost anuntata de premierul Dacian Ciolos. in toate ministerele.

Radu Banciu: Este oficial, PNL n-ar mai fuziona cu UNPR. De cate ori se poate razgandi PNL? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca PNL a renuntat la ideea fuziunii cu UNPR. Este oficial, PNL n-ar mai fuziona cu UNPR. Au auzit.

Liviu Dragnea, reactie dupa decizia CCR privind primarii: Toata lumea stie unde e linia

Legea prin care Parlamentul a decis ca primarii condamnati cu suspendare sa isi pastreze mandatul este neconstitutionala. Judecatorii CCR au admis solicitarea presedintelui Klaus Iohannis care spunea ca mo.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )