Libnet.ro
UNICEF

01:05

O primarita din Italia a emis o ordonanta prin care le interzice localnicilor sa se imbolnaveasca. Reactia oamenilor

Antena3 Antena3,
O primarita din Italia a emis o ordonanta prin care le interzice localnicilor sa se imbolnaveasca. Reactia oamenilor

Stefania Piras, primarita din localitatea italiana Oniferi, a decis sa emita o ordonanta prin care le interzice locuitorilor sa se imbolnaveasca. Masura vine ca o forma de protest fata de indiferenta autoritatii sanitare din regiune care nu a raspuns solicitarii edilului de a le transfera un medic. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Citu, vanzatorul Romaniei! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vanzarea companiilor romanesti in plina criza economica e cea mai mare crima economica. Ne vom opune

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD se va opune initiativei guvernamentale de a abroga legea prin care se interzicea vanzarea companiilor romanesti in plina criza, catalogand abrogarea actului normativ.

Florin Citu: Va trebui sa gasim o modalitate prin care sa modernizam spitale rapid (VIDEO)

In contextul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, dar si al celui de la Piatra Neamt, din toamna anului 2020, premierul Florin Citu a explicat cum ar putea fi modernizate spitalele din Romania, pe.

Ce se intampla chiar acum cu preotul din Suceava, dupa botezul in care a murit un bebelus. Anuntul oficial

Noi informatii au fost facute publice de catre oamenii legii, in legatura cu preotul din Suceava. Ce se intampla acum cu acesta si ce precizari au facut autoritatile despre situatia bebelusului mort la scurt timp dupa botez. Care este concluzia autoritatilor Procuratura din Suceava a confirmat, miercuri, ca preotul care a oficiat botezul in urma .

Sprijinul din partea Guvernului pentru parintii care stau acasa cand elevii desfasoara ore online va continua. Ministrul Muncii, Raluca Turcan: Asa mi s-ar parea firesc (VIDEO)

Ministrul Muncii a anuntat marti ca pratintii care stau acasa alaturi de copii, cand acestia participa la orele online vor primi in continuare acea forma de prijin in bani din partea Guvernului. Este vorba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )