Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Baia Mare, Catalin Chereches, refuza eliberarea autorizatiei de functionare unei companii miniere

Hotnews Hotnews,
 Primarul Baia Mare, Catalin Chereches, refuza eliberarea autorizatiei de functionare unei companii miniere

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca respinge categoric eliberarea autorizatiei de functionare a uzinei Romaltyn Mining ce ar urma sa proceseze minereuri neferoase. continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea, vizita in Baia Mare

Daca adeziunea primarului de Baia Mare, Catalin Chereches, la UNPR este reala vom afla vineri, atunci cand vicepremierul Gabriel Oprea va fi prezent in Baia Mare. Pe langa un program bine stabilit, va avea loc si o intalnire a UNPR, la care va participa si primarul baimarean. Mai mult, vicepremierul va mai face vizite si in zonele in care locuiesc romii, la blocurile sociale, dar se va vorbi si de preluarea bazelor sportive.

VIDEOVicepremierul Gabriel Oprea a vizitat romii din Baia Mare. Este ca in vestul salbatic

Timp de doua zile, vice primi-ministrul Romaniei, Gabriel Oprea a fost prezent in Baia Mare. Cu aceasta ocazie, demitarul a vrut sa vada cu ochii sa traiul romilor din municipiu, dupa ce problemele de la Baia Mare au fost dezbatute de multa vreme. Alaturi de acesta a venit si consilierul premierului Victor Ponta pe problemele romilor, Damian Draghici.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )