Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava nu trece la Miscarea Populara: Nu s-a pus problema plecarii mele din PDL

Adevărul Adevărul,
Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava nu trece la Miscarea Populara: Nu s-a pus problema plecarii mele din PDL

Liderul PDL Alba, primarul Mircea Hava, neaga zvonurile aparute in presa centrala potrivit carora ar fi in discutii cu PMP pentru a se alatura fundatiei Miscarea Populara. Acesta a declarat ca nu are in vedere aceasta miscare pe scena politica. continuă pe Adevărul

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, nu trece la Miscarea Populara: Nu s-a pus problema plecarii mele din PDL

Liderul PDL Alba, primarul Mircea Hava, neaga zvonurile aparute in presa centrala potrivit carora ar fi in discutii cu PMP pentru a se alatura fundatiei Miscarea Populara. Acesta a declarat ca nu are in vedere aceasta miscare pe scena politica.

DOCUMENT Cum au ratat melomanii din Alba Iulia un concert George Enescu in 1922

Concertul de la Alba Iulia, propus pentru 4 decembrie 1922, in Sala Teatrului Caragiale, era parte componenta a unui turneu pe care intentiona sa-l faca George Enescu in Romania Mare, inainte de a pleca in America.

Victimele noului Cod de Procedura Penala. Sentinta definitiva la Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul fraudei de 8 milioane euro de la BCR Novaci

Sentinta in apel in dosarul fraudei de 36 de milioane de lei circa 8 milioane de euro) de la BCR Novaci judetul Gorj) ramane definitiva in conditiile intrarii in vigoare a noului Cod de Procedura Penala. Curtea de Apel Alba Iulia a decis condamnarea a 4 inculpati la pedepse cu executare. Este vorba despre fostul director al BCR Novaci, Sorin Popescu si trei oameni de afaceri.

Cel mai cautat interlop din Alba, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Pricu face misto de politisti pe Facebook

Cel mai cautat interlop din Alba, Raul Rus Pricu), a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Alaturi de Pricu au mai primit pedepse cu inchisoarea fostul medic sef de la Penitenciarul Aiud, Mirel Vasile Duda, un ofiter de penitenciare si doi detinuti.

Primarul din Predeal si 12 consilieri locali, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu.

Primarul din Predeal, Liviu Cocos, si 12 consilieri locali din perioada 2008-2012 au fost trimisi in judecata de Parchetul Judecatoriei Brasov pentru abuz in serviciu si fals intelectual, dupa ce, in 2011, au ignorat o hotarare judecatoreasca si au atribuit ilegal sase locuinte ANL, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul Judecatoriei Brasov, procurorii au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Liviu Cocos, Nicolae Bucur, Stefan Nedelcu, Alina Ionela .

Copilotul avionului prabusit in Apuseni va fi audiat marti de procurori la spitalul din Cluj-Napoca

Copilotul avionului care a aterizat fortat in Muntii Apuseni in 20 ianuarie 2014, Razvan Petrescu, va fi audiat marti la Cluj, a anuntat procurorul sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar. Copilotul este ultima persoana audiata in aceasta faza a cercetarilor.

Hotii din Alba au golit anul trecut 46.000 de metri cubi din conductele de gaz

Angajatii de la E. ON Gaz Distributie au depistat anul trecut in judetul Alba 33 de cazuri de furt de gaze naturale. Hotii au apelat fie la ocolirea contorului, fie la pacalirea aparatului.

Starea partiilor din Alba. Zapada suficienta pentru schi la Arieseni si in masivul Sureanu

Ninsorile din ultima perioada au facut ca stratul de zapada sa fie suficient in acest weekend pentru distractie pe partie in conditii excelente la Domeniul Chiabil Sureanu. Perisajele superbe si lipsa aglomeratiei sunt doar doua dintre argumentele pentru care merita sa mergeti la munte. Si la Arieseni sunt deschise toate partiile si turistii sunt asteptati sa se bucure de sporturile de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )