Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Alba Iulia si-a TRIPLAT salariul: Sefii din primarie si-au stabilit salarii peste 10.000 de lei/luna

B1 B1,
Primarul din Alba Iulia si-a TRIPLAT salariul: Sefii din primarie si-au stabilit salarii peste 10.000 de lei/luna

Triplare salariala pentruprimarul din Alba Iulia, in urma majorarii veniturilor din administratie. Mircea Hava va pleca lunar acasa cu o mica avere in valoare de 16. 313 lei venit brut, ceea. continuă pe B1

Majorarea veniturilor din administratie vine cu o triplare salariala pentru primarul din Alba Iulia

Triplare salariala pentruprimarul din Alba Iulia, in urma majorarii veniturilor din administratie. Mircea Hava va pleca lunar acasa cu o mica avere in valoare de 16. 313 lei venit brut, ceea.

Primarul din Alba Iulia, salariu triplu dupa majorarea veniturilor din administratie. Mircea Hava pleaca lunar acasa cu o mica avere

Administratiile publice din Alba au aprobat hotararile privind corelarea salariilor functionarilor cu noua legislatie in domeniu. Cele mai mari doua salarii din administratia judetului vor fi incasate de sefii Consiliului Judetean si Primariei Alba Iulia.

Majorarea veniturilor din administratie vine cu o triplare salariala pentru un primar din Alba Iulia

Triplare salariala pentru un primar din Alba Iulia, in urma majorarii veniturilor din administratie. Mircea Hava va pleca lunar acasa cu o mica avere in valoare de 16. 313 lei venit brut, ceea ce i.

Primarul din Alexandria si-a dublat salariul. Edilul din fieful lui Dragnea incaseaza cat presedintele tarii

Angajatii primariei Alexandria si-au marit salariile, incepand cu 1 iulie, cea mai mare crestere fiind inregistrata chiar la indemnizatia primarului municipiului, Victor Dragusin. Acesta va incasa, lunar, 18. 200 lei, potrivit Mediafax.

Suspiciune de toxiinfectie alimentara la o pensiune din Alba. Peste 30 de persoane au ajuns la spital

Serviciile medicale de urgenta SMURD din Alba Iulia si Sebes au intervenit in noaptea de sambata spre duminica la un posibil caz de toxiinfectie alimentara, inregistrat la o pensiune din comuna Vintu de Jos.

Suspiciune de toxiinfectie alimentara la o pensiune din Alba. 37 de persoane au ajuns la spital, iar 9 au ramas internate

Serviciile medicale de urgenta SMURD din Alba Iulia si Sebes au intervenit in noaptea de sambata spre duminica la un posibil caz de toxiinfectie alimentara, inregistrat la o pensiune din comuna Vintu de Jos.

Eroii din Alba. Un politist si un caine au salvat doi tineri din apele Muresului. Alti doi adolescenti, o fata si un baiat, s-au inecat

Un politist aflat in timpul liber si o catelusa pe nume Sara sunt eroii zilei de 31 iulie 2017. Cei doi au reusit sa salveze doua persoane de la inec, din raul Mures in zona comunei Vintu de Jos din Alba. Din pacate, alti doi adolescenti, o fata de 13 ani si un baiat de 17 ani, s-au inecat.

Primarul din Caracal a fost trimis in judecata pentru 1.011 de fapte de abuz in serviciu

Un nou record al Directiei Nationale Anticoruptie. Primarul din Caracal a fost trimis in judecata pentru 1. 011 de fapte de coruptie. Este vorba despre Anghel Gheorghe, primarul municipiului Caracal, un.

Filmul albirii lui Eduard Kovesi, pe repede inainte la DNA Alba Iulia

Directia Nationala Anticoruptiea coordonat filmul albirii lui Eduard Kovesi si al unui director din Primaria Sibiu, scrie Jurnalul National. Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi a fost scos.

Primarul din Republica Moldova gasit impuscat in cap a fost condus pe ultimul drum (FOTO)

Primarul orasului Sangera, care acum patru zile a fost gasit impuscat in cap in propria casa Detalii AICI), a fost inmormantat miercuri Mihai Lari a fost gasit mort duminica pe scarile locuintei sale. Acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )