Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primarul din Copaceni, RETINUT pentru spaga

România Liberă România Liberă,
Primarul din Copaceni, RETINUT pentru spaga

Primarul comunei Copaceni, Ioan Radulescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie, care au dispus si punerea in miscare a actiunii penale in cazul edilului, pentru luare de mita si trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA. continuă pe România Liberă

Fost primar din Copaceni, RETINUT pentru spaga

Primarul comunei Copaceni, Ioan Radulescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie, care au dispus si punerea in miscare a actiunii penale in cazul edilului, pentru luare de mita si trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Primarul din Busteni si cel din Sinaia se cearta pe o pasune alpina

Cateva sute de hectare de pasune alpina din Masivul Bucegi, situata in zona Cumpatu, a devenit centrul unei dispute intre primarul din Busteni si cel din Sinaia. Fiecare dintre cei doi edili sustine ca are documente care atesta ca terenul respectiv apartine localitatii pe care el o administreaza, relateaza Mediafax.

Fost primar din Judetul Ilfov, retinut pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatului Ioan Radulescu, fost primar al comunei Copaceni, judetul Ilfov, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta doua infractiuni), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Un fost agent dublu din IRA, investigat pentru uciderea a 24 de persoane

Un fost agent dublu din Armata Republicana Irlandeza IRA), o organizatie paramilitara nationalista irlandeza, este cercetat pentru uciderea a cel putin 24 de persoane, potrivit BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )