Libnet.ro
UNICEF

13:45

Fost primar din Copaceni, RETINUT pentru spaga

România Liberă România Liberă,
Fost primar din Copaceni, RETINUT pentru spaga

Primarul comunei Copaceni, Ioan Radulescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie, care au dispus si punerea in miscare a actiunii penale in cazul edilului, pentru luare de mita si trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA. continuă pe România Liberă

Primarul din Copaceni, RETINUT pentru spaga

Primarul comunei Copaceni, Ioan Radulescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie, care au dispus si punerea in miscare a actiunii penale in cazul edilului, pentru luare de mita si trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Fost primar din Judetul Ilfov, retinut pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatului Ioan Radulescu, fost primar al comunei Copaceni, judetul Ilfov, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta doua infractiuni), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Fost primar din Ilfov, retinut pentru luare de mita

Fostul primar al comunei Copaceni, Ilfov, Ioan Radulescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a luat 150. 000 de euro de la o persoana pentru interventii la membrii Comisiei Locale de Fond.

Judecatorul Nicusor Maldea a fost suspendat din functie de CSM

Judecatorul Nicusor Maldea de la Tribunalul Caras-Severin a fost suspendat din functia de magistrat de catre Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a dosarului de coruptie in care a fost arestat preventiv de procurorii DIICOT.

Fostul primar din Copaceni, Ilfov, retinut pentru luare de mita si trafic de influenta

Fostul primar al comunei Copaceni, Ilfov, Ioan Radulescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a luat 150. 000 de euro de la o persoana pentru interventii la membrii Comisiei Locale de Fond Funciar. Fostul edil a fost retinut sub acuzatiile de luare de mita si trafic de influenta.

Un fost agent dublu din IRA, investigat pentru uciderea a 24 de persoane

Un fost agent dublu din Armata Republicana Irlandeza IRA), o organizatie paramilitara nationalista irlandeza, este cercetat pentru uciderea a cel putin 24 de persoane, potrivit BBC News.

Oscar Pistorius a fost eliberat din inchisoare si va sta in arest la domiciliu in vila unchiului sau, situata intr-un cartier de lux din Pretoria

Oscar Pistorius a fost eliberat conditionat, la aproape un an dupa ce fusese condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea iubietei sale, Reeva Steenkamp, informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )