Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primarul din Orsova a fost amenintat cu un cutit intr-o benzinarie

B1 B1,
Primarul din Orsova a fost amenintat cu un cutit intr-o benzinarie

Marius Stoica, primarul din Orsova, a fost amenintat probabil cu un cutit, luni seara, intr-o benzinarie din oras. Presupusul agresor a fost prins si este audiat de catre politisti, informeaza. continuă pe B1

Primarul municipiului Orsova, amenintat cu un cutit, intr-o benzinarie

Primarul municipiului Orsova, Marius Stoica, a fost amenintat cu un cutit, luni seara, intr-o benzinarie. Agresorul a fost prins de Politie si dus la audieri.

Premierul Poloniei a fost grav ranit intr-un accident rutier (VIDEO)

Un important premier din Europa a trecut prin momente de panica fiinda a fost victima unui accident rutier grav. Este vorba despre Beata Szydlo, prim-ministrul Poloniei. Aceasta a fost ranita grav intr-un.

Ce se ascunde in spatele conflictului Dragnea-Chirica. De ce ramane primarul din Iasi agatat de PSD

Primarul PSD din Iasi, Mihai Chirica, nu demisioneaza din partid, iar social-democratii nu vor sa il excluda, miza fiind mandatul sau de primar. Chirica a criticat conducerea PSD pentru aprobarea Ordonantei 13, dar nemultumirile sale sunt mai vechi, pornind de la listele parlamentare si privarea PSD Iasi de posturi guvernamentale.

Doua persoane au fost gasite moarte intr-o casa din judetul Olt. in locuinta se simtea miros de gaze de butelie

Doua persoane dintr-o localitatea Sprancentata, judetul Olt, au fost gasite moarte, sambata seara, in casa in care locuiau. in locuinta se simtea miros de gaze de butelie, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )