Libnet.ro
UNICEF

20:45

Primarul Emil Boc, despre scolile din Cluj: Vom reveni la educatia fata in fata, dar acum orice iesire ne poate baga in carantina

B1 B1,
Primarul Emil Boc, despre scolile din Cluj: Vom reveni la educatia fata in fata, dar acum orice iesire ne poate baga in carantina

Primarul Emil Boc a explicat decizia potrivit careia scolile din judetul Cluj vor ramane momentan inchise. Primarul Emil Boc: Scolile din Cluj raman inchise Dupa ce elevii si. continuă pe B1

Emil Boc, despre situatia din Cluj-Napoca: inca mai avem locuri la Terapie Intensiva chiar daca suntem cu apa aproape la gura. Trendul este descrescator Cheia, dupa parerea mea, ramane testarea (VIDEO)

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a precizat ca municipalitatea are situatia sub control in acest moment. Edilul a explicat ca strategia de testare masiva le-a permis autoritatilor sa izoleze mai.

Emil Boc: De anul viitor deja locul de munca va deveni prioritatea 0, pentru ca de COVID incet, dar sigur trecem (VIDEO)

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a explicat ca odata cu aparitia vaccinului impotriva COVID-19 se va diminuea presiunea, dar locurile de munca pierdute cu greu le refacem. Va dau scris in.

Pro Infrastructura: Metroul din Cluj-Napoca evaluat la un miliard de euro este in prezent blocat in incompetenta si birocratie

Metroul din Cluj-Napoca evaluat la un miliard de euro este in prezent blocat in incompetenta si birocratie, existand riscul de a rata finantarea europeana, anunta Asociatia Pro Infrastructura: Desi.

Metroul din Cluj-Napoca, proiect evaluat la un miliard de euro, este blocat in incompetenta si birocratie. Pro Infrastructura: Primaria Cluj-Napoca pare ca nu intelege importanta acestui proiect

Metroul din Cluj-Napoca, un proiect evaluat la un miliard de euro, este in prezent blocat in incompetenta si birocratie, existand riscul de a rata posibilitatea finantarii europene prin Planul National de Redresare si Rezilienta, avertizeaza Asociatia Pro Infrastructura. Proiectul este intr-o cursa contra-cronometru pentru finalizarea studiului de fezabilitate, dar primaria Cluj-Napoca abordeaza relatia cu prestatorul angajat sa realizeze studiile intr-o maniera ultra-birocratica, de multe ori inutila.

Emil Lupulescu, atacant important din istoria echipei Politehnica Iasi, a murit la varsta de 74 de ani

Emil Lupulescu, unul dintre cei mai importanti fotbalisti din istoria echipei Politehnica Iasi, a decedat, joi, la varsta de 74 de ani, a anuntat clubul pe site-ul sau oficial.

Un startup din Cluj lanseaza ochelarii pentru nevazatori cu un sistem de tehnologie asistiva

Startup-ul . lumen dotLumen), un proiect lansant la Cluj, a creat, de curand, ochelarii inovativi pentru nevazatori, cu un sistem de tehnologie asistiva care abordeaza mobilitatea persoanelor nevazatoare.

UBB din Cluj-Napoca, lider autohton in Metarankingul Universitar

Universitatile autohtone trag linii adanci si fac toate calculele la finalul unui an mai greu decat oricare altul din ultima jumatate de secol.

Noi precizari despre jaful din Jilava, urmat de un accident: Sapte masini avariate Politistii incearca sa prinda hotii care au fugit cu 650.000 de lei

IPJ Ilfov vine cu primele precizari oficiale despre jaful, urmat de un accident grav produs marti seara in Jilava, in urma caruia trei persoane au fost transportate la spital. Dosar penal in cazul.

Klaus Iohannis, despre restrictiile din perioada sarbatorilor de iarna: Nu putem vorbi de o relaxare, e putin probabil ca pana la finalul lui decembrie sa se renunte la restrictii

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in perioada sarbatorilor de iarna, restrictiile impuse din cauza pandemiei nu vor fi ridicate, dar nici nu se vor.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )