Libnet.ro
UNICEF

15:00

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, cu executare

Adevărul Adevărul,
Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, cu executare

Primarul Constantin Boscodeala a fost condamnat de un complet de la Judecatoria Brasov la o pedeapsa de 5 ani de inchisoare cu executare, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu. in schimb, instanta l-a achitat pentru cea de-a treia infractiune pentru care a fost trimis in judecata de DNA. continuă pe Adevărul

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, condamnat la cinci ani de inchisoare. Suparat, edilul anunta demisia din conducerea PSD Buzau

Primarul Constantin Boscodeala a fost condamnat de un complet de la Judecatoria Brasov la o pedeapsa de 5 ani de inchisoare cu executare, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu. in schimb, instanta l-a achitat pentru cea de-a treia infractiune pentru care a fost trimis in judecata de DNA.

Primarul Buzaului, Constantin Boscodeala (PSD), condamnat la 5 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu; decizia nu e definitiva

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala PSD), a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei catre Fotbal Club Gloria Buzau, informeaza Mediafax. Sentinta Judecatoriei Brasov nu este definitiva, putand fi contestata in zece zile de la pronuntare. Citeste despre Dosarul Gloria Buzau - Constantin Boscodeala, primarul Buzaului in sectiunea Anticoruptie.

UPDATE: Primarul din Buzau, condamnat la inchisoare cu EXECUTARE. Prima reactie a lui Boscodeala

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala PSD), a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei catre Fotbal Club Gloria Buzau, informeaza Mediafax.

Primarul Buzaului, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu. Sunt suparat, ma consider nevinovat

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat.

Primarul Buzaului, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala PSD), a fost condamnat, astazi, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA in iulie 2013, acuzat de abuz in serviciu, dupa ce ar fi acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane lei catre Fotbal Club Gloria Buzau.

Primarul Buzaului, condamnat la 5 ani de inchisoare

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala PSD), a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei catre Fotbal Club Gloria Buzau, informeaza Mediafax.

Primarul Buzaului, Constantin Boscodeala, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Primarul municipiului Buzaului, Constantin Boscodeala, a fost condamnat, marti, de magistratii Judecatoriei Brasov la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Gloria, scrie Agerpres. Instanta.

Afaceristul rom Ciupilan a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare

Cunoscutul afacerist de etnie roma Ion Radulescu, zis Ciupilan, a fost condamnat, astazi, de Tribunalul Gorj la o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala.

Fiul lui Nutu Camataru s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv pentru tentativa de omor

Fiul lui Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, s-a predat la Politia Capitalei, dupa ce a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la sapte ani si patru luni de inchisoare, pentru o.

Primarul Buzaului, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu

Constantin Boscodeala PSD), primarul municipiului Buzau, a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA in iulie 2013, fiind acuzat ca a acordat ilegal din bugetul local peste 1,6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )